Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

..." Υμείς εστέ το άλας της γης ..."

..." Υμείς εστέ το άλας της γης ..."

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

...με λύπη παρατηρούμε πόσο μακράν των προβλημάτων και των ενδιαφερόντων της κοινωνίας βρίσκεται δυστυχώς η έστω και ακρωτηριασμένη Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδοξίας, που διαιρεμένη αλλά και αυστηρά καταγγελτική αιρετικών δήθεν αποχών, άρχισε τις εργασίες της στην Κρήτη υπό την ηγεμονεύουσα καθοδήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου....

,,,του κ.κ. Βαρθολομαίου, του αιδημόνως σιωπούντος πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως για τις σφαγές των χριστιανικών ορθοδόξων πληθυσμών στην Συρία, όπως αναλόγως έπραξε και δια την προκλητική και βλάσφημη ανάγνωση του Κορανίου εις τον ιερόν ναό της Αγίας Σοφίας,..!!

...του κ.κ. Βαρθολομαίου, του αναποφεύκτως συνειρμικά προκαλούντος και την πρόσφατη μνήμη για την αυταρχική, άδικη και βαθύτατα τραυματική τιμωρίαν με το επιτιμίο της ακοινωνησίας εις τον σεπτόν και εμπνευσμένον ¨Ελληνα ιεράρχην μας, μακαριστόν αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστοδούλον..!!!

...αυτονόητα oi σκέψεις αυτές, ούτε κακοπροαίρετες ούτε υποκινούμενες είναι ..

...είναι μόνον και με την ευκαιρία της ιστορικής και κορυφαίας εις

την Κρήτη ιεράς συνάξεως, η έκφραση της γνήσιας αγωνίας ενός πολίτη-ορθόδοξου χριστιανού, που θλίβεται διαπιστώνοντας ότι οι θρησκευτικές-εκκλησιατικές μας ηγεσίες, αντί ως οφείλουν--και εις τους κρίσιμους μάλιστα καιρούς, ταπεινοί διάκονοι και υψιπετείς πρεσβευτές της πίστεώς μας μόνον να είναι, ιδιαίτερα εκσεσημασμένα έχουν πλέον εκκοσμικευθεί, υπολογίζοντας κυρίως το κόστος αλλά και το συμφέρον της πεπερασμένης εξουσίας του εσωτερικού θεσμικού τους μικρόκοσμου ...!!!.

..."υμείς εστέ. το άλας της γης...", σεβαστοί πατέρες...!!

Διαβάστε επίσης:

...Ας Συνέλθουν...!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις