Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ; ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΙΚΗ ΜΟΥΧΤΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ

ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ; ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φλας στο Sea + Sun

Αυξάνονται οι πατρινές επιχειρηματικές «αποβάσεις» στο αρχοντικό και κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών. “New entry” το κατάστημα beachwear “Sea+Sun” των συμπολιτών μας Γιάννη Μαυριόπουλου και Κικής Μουχτή,  που τις τελευταίες εβδομάδες ξεπρόβαλε στη shopping περαντζάδα της Ντάπια με πολύ trendy και ενημερωμένη γκαρνταρόμπα της θάλασσας. Διαθέτουμε στιγμιότυπα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μάθαμε όλα τα brands του νέου μαγαζιού.

 

Μετά τη δραστηριοποίηση σε εστίαση και εμπόριο της οικογένειας Παναγάκη, την παρουσία του Γιάννη Συνοδινού σε πολύ στυλάτο deco κατάστημα, το παράρτημα του Παλίσσανδρου (Νικόλας Γερασιμόπουλος-Βασίλης Καρύδας)  με την εικαστική αύρα, αλλά και το fashion store των Νατάσας και Μάριου Μπιλάλη, οι Σπέτσες υποδέχθηκαν και άλλους πατρινούς εμπόρους. Ο Γιάννης Μαυριόπουλος προέρχεται από καθιερωμένη οικογενειακή επιχείρηση εσωρούχων με δυο ομώνυμα καταστήματα στην Πάτρα, ενώ η Κική Μουχτή έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Οι δυο τους, καλοί φίλοι με καρναβαλική προυπηρεσία,  συνεργάστηκαν στη δημιουργία του  “Sea +Sun” συγκεντρώνοντας με επιλεκτικό κριτήριο γνωστές εταιρείες με μαγιώ, τσάντες και πετσέτες παραλίας, παρεό, καφτάνια, σανδάλια, εσπαντρίγιες και καπέλα, στοχεύοντας βέβαια στον φινετσάτο τουρισμό του νησιού. Η θέση είναι πολύ πλεονεκτική απέναντι από το μουσείο της Μπουμπουλίνας.

Καταρχήν επενδύουν  σε ελληνικά brands: τα μαγιώ και τα μαντήλια της Σόφης Δελούδη με έμπνευση τα ελληνικά νησιά, οι πετσέτες θαλάσσης summer me, τα τσαντάκια και οι tote bags “Lucky” με φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου υπέρ του οργανισμού Creaid για τα μη προνομιούχα παιδιά στην Ελλάδα, τα χειροποίητα σανδάλια Kyma του συμπατριώτη μας Αλέξη Μαντά με τη μπλε σόλα, τα σοφιστικέ καφτάνια Ergon, τα χειροποίητα κοσμήματα των Μαίρης Γαιτάνη- Δανάης Γιαννέλη, αυθεντικά καπέλα panama συγκατοικούν  στο “Sea + Sun”. Aπό διεθνή ονόματα στα μαγιώ ξεχωρίζουν οι φίρμες Armani, Dsquared, Michael Kors, Paolita. Tί να πρωτοδιαλέξει κανείς;

* To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επισκέφθηκαν το κατάστημα πολλοί αθηναίοι αλλά και συμπολίτες όπως οι Νάντια Κωνσταντινίδη, Ελένη Ντάκου,  Αγγελική Δούρου, Μαρία Βλάχου, Αντώνης Γεωργόπουλος, Τζο Παπαδοπούλου, Τάκης Βήχας, Τάκης Τσώνης, Λιάνα Μεθενίτη κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View