Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το νέο Nobacco Shop της Ρήγα Φεραίου άνοιξε και μας περιμένει με μοναδικά προϊόντα!

Το νέο Nobacco Shop της Ρήγα Φεραίου άνο...

Ρήγα Φεραίου 53Γ και Κολοκοτρώνη

H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 46 καταστημάτων, και με 200 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση της νέας συνήθειας του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη την χώρα.

Με το νέο της κατάστημα στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 53Γ και Κολοκοτρώνη), η εταιρεία φιλοδοξεί να έρθει πιο κοντά στον Πατρινό ατμιστή και να τον ενημερώσει για την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της!

Το όραμα της ΝΟΒΑCCO είναι να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση του ατμίσματος στην χώρα, ως υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.

Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Παράλληλα, η NOBACCO στην προσπάθειά της να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας προϊόντα έχει αναπτύξει πολυετείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων προϊόντων ατμίσματος.

Η συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Παράλληλα εστιάζει την προσοχή της στην παροχή καινοτόμων προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και ικανοποιούν τους ατμιστές όλων των βαθμίδων.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε μια βόλτα από το κατάστημα της NOBACCO στη Ρήγα Φεραίου και να ενημρωθείτε για τα προϊόντα της από το εξειδικευμένο και ιδιαίτερα εξυπηρετικό προσωπικό της!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά