Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Vodafone επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της και πλέον φέρνει οπτικές ίνες στις επιχειρήσεις των μεγάλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας

Η Vodafone επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό ...

Προσφέρουν υπερυψηλές ταχύτητες και υπόσχονται να φέρουν τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας στον 21ο αιώνα

Δίκτυα οπτικών ινών, τα οποία προσφέρουν υπερυψηλές ταχύτητες και υπόσχονται να φέρουν τις επιχειρήσεις της περιφέρειας στον 21ο αιώνα, έχει αναπτύξει και διαθέτει πλέον η Vodafone Ελλάδος. Όραμα της Vodafone είναι να βοηθήσει την ελληνική επιχείρηση να περάσει στην κοινωνία των Gigabit αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της ψηφιακής επανάστασης.

Η Vodafone επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της και πλέον φέρνει οπτικές ίνες στις επιχειρήσεις των μεγάλων αστικών κέντρων της περιφέρειας, παρέχοντας την δυνατότητα για υπερυψηλές ταχύτητες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δοθούν από το υφιστάμενο δίκτυο χαλκού.

Η Vodafone απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να είναι έτοιμες για τις προκλήσεις του μέλλοντος και να αξιοποιήσουν ίντερνετ υπερ-υψηλών ταχυτήτων, λύσεις σταθερής και μισθωμένα κυκλώματα, υπηρεσίες IPVPN και όλες τις υπηρεσίες του Vodafone Business Cloud.

Με την συγκεκριμένη επένδυση, οι εταιρίες της περιφέρειας έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν  το ψηφιακό χάσμα, να ψηφιοποιήσουν την λειτουργία τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Παράλληλα, η Vodafone υποστηρίζει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες με τοπική εξειδικευμένη δύναμη πωλήσεων και τεχνικών συμβούλων, υποστηρίζοντας την οικονομία της περιοχής.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός σημαντικού επενδυτικού σχεδίου, το οποίο ήδη είχε αποφασισθεί και σχεδιασθεί  προ μηνών από την εταιρία , στοχεύοντας ειδικά τους εταιρικούς πελάτες. Η επένδυση έρχεται να προστεθεί στις λοιπές επενδύσεις  των 500 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2016-2020 που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, κ. Χάρης Μπρουμίδης, και οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δίκτυα νέας γενιάς, επενδύσεις στο δίκτυο καταστημάτων, σε ανάπτυξης του τηλεοπτικού  προϊόντος της εταιρείας κλπ.

Σύμφωνα με τη Vodafone, ο συνδυασμός των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και των λύσεων από τον χώρο του ΙΤ δημιουργούν μία τεράστια ευκαιρία για όλες τις εταιρίες προκειμένου και να μειώσουν σημαντικά το κόστος τους και να γίνουν πιο ευέλικτες, καθώς απαλλάσσονται από το βάρος της αγοράς, συντήρησης και αναβάθμισης των υποδομών ΙΤ, ενώ μέσα από το ανεπτυγμένο δίκτυο οπτικών ινών της Vodafone  έχουν γρήγορη, εύκολη και δυναμική πρόσβαση στους πόρους υποδομής και της υπολογιστικής ισχύος που πραγματικά χρειάζονται μέσω ενός μοντέλου μίσθωσης αυτών. Την ίδια στιγμή, τα δεδομένα και οι πληροφορίες τους βρίσκονται σε data center εντός Ελλάδας και είναι απόλυτα ασφαλή.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud. Μέχρι σήμερα οι εταιρίες χρειαζόταν να επενδύουν μεγάλα ποσά για να έχουν και για να συντηρούν ιδιόκτητες ΙΤ υποδομές στις εγκαταστάσεις τους, να δαπανούν σημαντικά  κεφάλαια για την αναβάθμιση αυτών των υποδομών, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές χαμηλές αποδόσεις στη διαθεσιμότητα του δικτύου και στις ταχύτητες απόκρισης των συστημάτων . Πλέον, αυτό δεν είναι μονόδρομος, καθώς οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud διασφαλίζουν ότι οι επιχειρήσεις γίνονται πιο ευέλικτες και ανταγωνιστικές, μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες οικονομικά προσιτές και αξιοποιήσιμες πλέον και από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειας .Από το cloud, το internet of things έως τις ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις, στόχος της Vodafone είναι όλες οι εταιρίες, μικρές ή μεγάλες, να είναι ready business.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά