Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η Μαρία Ανδριοπούλου μας εξηγεί τί είναι η νέα θεραπεία "Camouflage Therapy" και γιατί έχει τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Η Μαρία Ανδριοπούλου μας εξηγεί τί είναι...

...η "μάχη" ενάντια στην κυτταρίτιδα, μόλις ξεκίνησε στο Hama!

Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μόνιμος μπελάς για τις περισσότερες γυναίκες, αλλά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η παρουσία της γίνεται ανυπόφορη!

Μιλάμε για την κυτταρίτιδα φυσικά και την κατακράτηση υγρών που αποτελούν σταθερό θέμα συζήτησης των γυναικών μιας και η εξαφάνισή τους δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Οι πιο ψαγμένες, που ενημερώνονται για όλα τα προιόντα και τις μεθόδους ενάντια στην κυτταρίτιδα, ξέρουν από πρώτο χέρι πόσο δύσκολα καταπολεμάται και ότι όσοι υπόσχονται την εξαφάνισή της μέσω θαύματος, απλά μας... δουλεύουν!

Αναζητώντας και δοκιμάζοντας λοιπόν πολλές εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπισή της, ανακαλύψαμε μια μέθοδο με πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Πρόκειται για μια νέα, φυσική θεραπεια, με λεμφικές μαλάξεις, που "δεσμεύεται" ότι καταπολεμά την κυτταρίτιδα και η πρώτη κιόλας δοκιμή έδειξε ότι πράγματι το κάνει!

Η νέα θεραπεία "Camouflage Therapy" γίνεται στην Πάτρα αποκλειστικά στο "Hama" όπου και τη δοκιμάσαμε. Εντυπωσιασμένες από το αποτέλεσμα, μιλήσαμε με την ειδικό και ιδιοκτήτρια του χώρου, Μαρία Ανδριοπούλου, για να μάθουμε που οφείλεται η αποτελεσματικότητά της.

"Η Camouflage Therapy ειναι μια νέα θεραπεία που στηρίζεται στα φυσικα προιόντα Katmade treasures, φτιαγμένα με φυσικα εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, τα οποία συνδυάζοντάς τα με λεμφική μαλαξη βοηθάνε πολύ στη βελτίωση της κυκλοφοριας του αίματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας και στην απαλλαγή από τα βαριά και πρησμένα πόδια.

Η θεραπεια γίνεται σε 4 στάδια κατά τα οποία τηρείται μια αλληλουχία στην εφαρμογή των προιόντων. Το Cellulite Scrub, το Λάδι Μάλαξης, η Detox Mask και η Detox Cream που χρησιμοποιούμε, περιέχουν ενεργά συστατικά οπως, φυσικά αιθέρια έλαια που προέρχονται από βότανα όπως κισσός, δεντρολίβανο και κυπαρίσσι και γκρέιπφρουτ, λεμόνι, λάσπη Νεκράς θάλασσας, λαδι φυστικιού και καφεΐνη. Τα αιθέρια έλαια συμβάλουν τόσο στη μείωση της κυτταρίτιδας και του λιπώδη ιστού, όσο και στην γενική αποτοξίνωση και αναζωογόνηση όλου του σώματος. Ορισμένα από αυτά έχουν την ικανότητα να διαλύουν τις κρυσταλλικές ή τις κολλώδεις τοξίνες αντίστοιχα. Η Camouflage Therapy συνδυάζεται με λεμφική μαλαξη. Οι χειρονακτικές κινήσεις αυξάνουν τον όγκο του αίματος στην περιοχή διευκολύνοντας την ανταλλαγή των υγρών στους ιστούς. Με αυτό τον τρόπο, διευκολύνεται η απομάκρυνση των τοξινών και τα συμπτώματα της κούρασης. Επιπλέον, η υπεραιμία που δημιουργείται επιταχύνει το μεταβολισμό και βοηθά στους ιστούς να ανανεωθούν, να διεισδύσουν τα κατάλοιπα στην λέμφο και να ελαττωθεί ο όγκος των λιποκυττάρων. Η τεχνική της μάλαξης πρέπει να είναι τέτοια ώστε να αποφέρει αποτελέσματα γρήγορα και σωστά, χωρίς έντονο πόνο.

Η Camouflage therapy ειναι κυκλική και προτείνεται να πραγματοποιείται σε κύκλο οχτώ συνεδριών λεμφικού μασάζ, σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, με εμφανή αποτελέσματα από τη δεύτερη μόλις συνεδρία. Ακολουθώντας και τις συγκεκριμένες συμβουλές από την ειδικό, τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το λεμφικό μασάζ αντενδείκνυται σε περιπτώσεις θρομβοφλεβίτιδας, νεοπλασματικών ασθενειών, καρδιακής ανεπάρκειας, άσθματος και κάποιων ακόμα ειδικών περιπτώσεων. Είναι επίσης σημαντικό να εξηγήσουμε ό,τι  αν η κυτταρίτιδα δεν αντιμετωπιστεί σωστά και δεν ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, μπορεί να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο".

Η Camouflage therapy και η μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα μόλις ξεκίνησε στο Hama!

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού για να ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες & τις υπηρεσίες του Hama στο: 2610.009 988

Info:

Hama spa care: Βότση 17, Πάτρα

fb: Hama Spa Care

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being