Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα μοντέρνα κοσμήματα της ελληνικής εταιρίας JOOLS τώρα και στην Πάτρα!

Τα μοντέρνα κοσμήματα της ελληνικής εται...

Στην οδό Μαιζώνος 80

Η JOOLS, μια ελληνική εταιρία που χαρακτηρίζεται για τη μοναδικότητα των σχεδίων της, με κοσμήματα εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι της JOOLS δραστηριοποιούνται στο χώρο του ασημένιου κοσμήματος για διάστημα μεγαλύτερο από μια δεκαετία.

Η Ελληνική εταιρία JOOLS πήρε τη σημερινή εταιρική της μορφή το 2004. Εδρεύει σε ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας και εκτός απο τα περίπου 250 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο διαθέτει εταιρικά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.

Τα κοσμήματα JOOLS διαφέρουν για την ποιότητα τους η οποία είναι σε πολύ υψηλά στάνταρντ καθώς επίσης και για το μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Η συνάρτηση ποιότητας, σχεδιασμού και τιμής είναι αυτά που οδήγησαν τα JOOLS στην καθιέρωση τους.

Η εταιρία JOOLS υποστηρίζει τα προϊόντα της, διαφημίζοντας τα σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας (BAZAAR, CELEBRITY, MADAME FIGARO, VOTRE BEAUTE, MIRROR, ELLE) και σε διάφορες εκπομπές στο χώρο της τηλεόρασης.

Στις συλλογές της JOOLS θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία elegant σχεδίων σε προσιτές τιμές. Για φέτος οι προτάσεις της JOOLS είναι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, cuff earrings, μεγάλα τσόκερ, συνδυασμένα με εντυπωσιακά μακριά δαχτυλίδια και palm bracelets, που είναι η πιο hot επιλογή για να συμπληρώσει υπέροχα μια λαμπερή εμφάνιση.

Σας περιμένουμε όλους στα 7 exclusive shops της JOOLS, που βρίσκονται στο πολυκατάστημα Άττικα, στην οδό Ερμού, στο Smart Park στα Σπάτα, στο River West στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι, στο νέο κατάστημα στην Πάτρα, καθώς και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασίας σε 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, για να επιλέξουμε μαζί μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μοναδικά κοσμήματα, σχεδιασμένα για να προκαλούν, σε περιμένουν σε όλα τα σημεία JOOLS, τώρα και στην Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος 80!

Εσύ ακόμα να τα ανακαλύψεις;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά