Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με απουσίες η "πρώτη" της Εθνικής

Μπάσκετ: Με απουσίες η "πρώτη"...

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Κατσικάρη

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής μας ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (4-9/7). Ο Φώτης Κατσικάρης θα σημειώσει στο απουσιολόγιό του αρκετές απουσίες, όλες όμως δικαιολογημένες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεισε μεν τους Μπακς να εγκρίνουν τη συμμετοχή του στην Εθνική αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο έχει μια υποχρέωση μαζί τους τη Δευτέρα και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη.

Ο αδελφός του, Θανάσης, θα έρθει από τις ΗΠΑ τη Δευτέρα (προφανώς δεν θα πάει στο καμπ των Μάβερικς στις 20-22/6, όπου έχει κληθεί μαζί με τον Στρόμπερι και τον Οκάρο Ουάιτ) μαζί με τον Νικ Καλάθη, οπότε ούτε αυτοί θα είναι παρόντες στην πρώτη. Θα απουσιάσει και ο Γιάννης Μπουρούσης, παρότι αναμένεται να έρθει στην Αθήνα από τη Βιτόρια αργά το βράδυ της Κυριακής 12/6, διότι θα χρειαστεί μερικές μέρες ξεκούρασης, αφού μέχρι την Παρασκευή έπαιζε στα πλέι οφ της ACB.

Θα λείψουν, τέλος, και οι Στράτος Περπέρογλου και Κώστας Σλούκας, που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους, με την Μπαρτσελόνα ο πρώτος και με τη Φενερμπαχτσέ ο δεύτερος.

Οι υπόλοιποι από τους 15 (αρχικά ήταν 16, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου τέθηκε νοκ άουτ με τραυματισμό) που κάλεσε ο Φώτης Κατσικάρης αναμένεται να είναι παρόντες. Την Κυριακή έφτασε στην Αθήνα από τις ΗΠΑ ο Κώστας Κουφός, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε φτάσει και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος ανάρτησε στο twitter μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του που θα παίξει στην Εθνική ανδρών αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Με Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Προολυμπιακό

Πηγη: pamesports.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports