Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομοκρατείται το σχολικό συγκρότημα Βουδ της Πάτρας για τις εξετάσεις του ληστή με το καλάσνικοφ-Μεταφέρεται από τον Αγ. Στέφανο-Παίρνει φέτος το απολυτήριο Λυκείου

Αστυνομοκρατείται το σχολικό συγκρότημα ...

Ο Βασίλης Δημάκης κρατείται στον Άγιο Στέφανο

Με αστυνομική συνοδεία από το Μεταγωγών Πάτρας πηγαίνει τον τελευταίο μήνα στο εσπερινό σχολείο του σχολικού συγκροτήματος της πλατείας Βουδ ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης, προκειμένου να δίνει τις απολυτήριες εξετάσεις του Λυκείου. Ο κρατούμενος με το καλάσνικοφ, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, συνοδεύεται από αστυνομικούς τις απογευματινές ώρες, οπότε και μεταφέρεται στο σχολείο.

Πώς είναι να σπουδάζεις ολομόναχος στις φυλακές του «Αγίου Στεφάνου» της Πάτρας; Ο αγώνας των κρατούμενων – μαθητών του Λυκείου που αυτή την περίοδο δίνουν προαγωγικές εξετάσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr τελευταία φορά που μεταφέρθηκε ήταν την Τρίτη 6 Ιουνίου ενώ απομένουν 5 ακόμη ημέρες εξετάσεων. Ο κρατούμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε πρόσφατα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, έλαβε έγκριση από την εισαγγελέα για την μεταβίβασή του στο Εσπερινό Λύκειο της πλατείας Βουδ προκειμένου να δίνει εξετάσεις.

Συνήθως η τακτική που ακολουθείται είναι οι καθηγητές να μεταβαίνουν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και να εξετάζουν επί τόπου τους κρατούμενους. Συγκεκριμένα καθηγητές από σχολεία Κάτω Αχαΐας μετέβησαν και σήμερα ως εξεταστές στον Άγιο Στέφανο. Δεν λείπουν όμως και οι περιπτώσεις κρατουμένων με καλή διαγωγή, στους οποίους επιτρεπόταν να πηγαίνουν ακομα και ασυνόδευτοι να δίνουν εξετάσεις σε σχολεία. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση κρατουμένου, ο οποίος πέρυσι πήγαινε με δικά του έξοδα σε σχολείο των Βραχνεΐκων έδινε εξετάσεις και επέστρεφε στον Άγιο Στέφανο.

Ο νεαρός σε ηλικία Βασίλης Δημάκης, έχει λάβει άδεια για 11 συνολικά ημέρες εξετάσεων σε αντίστοιχα μαθήματα καθώς στόχος του είναι να λάβει το απολυτήριο Λυκείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις