Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 16 Ιουνίου στις ελληνικές αίθουσες η κωμική περιπέτεια «Central Intelligence -Κέντρο Ευφυίας»

Στις 16 Ιουνίου στις ελληνικές αίθουσες ...

Η ταινία αναμένεται και στις Πατρινές αίθουσες

Ταυτόχρονα σχεδόν με τις ΗΠΑ θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες από την προσεχή Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, σε διανομή της εταιρείας UIP, η κωμική περιπέτεια «Central Intelligence -Κέντρο Ευφυίας» με πρωταγωνιστές τον 43χρονο μεγαλόσωμο και μυώδη σταρ Ντουέιν Τζόνσον και τον 37χρονο μαύρο ηθοποιό Κέβιν Χαρτ.

Η σκηνοθεσία είναι του 41χρονου Αμερικανού Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Διάρκεια: 114 λεπτά.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην κωμωδία, ο Ντουέιν Τζόνσον και ο Κέβιν Χαρτ ενώνουν τις δυνάμεις τους, η διασκέδαση είναι βέβαιη σε μια κωμική περιπέτεια γεμάτη ξέφρενη δράση και πολύ γέλιο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Μπομπ Στόουν, ο άλλοτε υπέρβαρος του σχολείου, που τον καταδίωκαν και τον ταπείνωναν οι «νταήδες» συμμαθητές του, μεγαλώνοντας, έγινε ένας από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορας της CIA. Όταν επιστρέφει στο μέρος όπου μεγάλωσε για το reunion – επανένωση του σχολείου του, συναντά τον πάλαι ποτέ πιο δημοφιλή μαθητή του σχολείου, Κάλβιν (στο ρόλο ο Κέβιν Χαρτ), που πλέον είναι ένας απλός, συμβιβασμένος λογιστής που νοσταλγεί τα μεγαλεία της νιότης του.

Ο Μπομπ, υποστηρίζοντας, ψευδώς, ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, ζητάει τη βοήθειά του. Πολύ σύντομα ο τεράστιος Μπομπ κι ο μικροσκοπικός Κάλβιν θα γίνουν ένα αταίριαστο δίδυμο και θα βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα ξέφρενο κυνηγητό γεμάτο πυροβολισμούς από όλες τις πλευρές που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και των δύο, αλλά και την ασφάλεια της πόλης.

Ο σκηνοθέτης Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ είχε γυρίσει το 2013 την εμπορική κινηματογραφική επιτυχία «We're the Millers» με τον Jason Sudekis και Jennifer Aniston. Τον Ιούνιο του 2014 είχε συζητηθεί το όνομα του, ότι θα σκηνοθετούσε την κόμικ υπερπεριπέτεια «Ant-Man», κάτι που τελικά δεν έγινε.

Η ταινία που αναμένεται να κάνει επιτυχία, θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Τον Ντουέιν Τζόνσον τον είχαμε δει πέρυσι τέτοια εποχή στην εντυπωσιακή ταινία καταστροφής «San Andreas» που έκανε διεθνείς εισπράξεις 473 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Από αυτή την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες το αποκαλυπτικό δημοσιογραφικό φιλμ "Truth - Η Αλήθεια" - ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Πρεμιέρα δίπλα στο κύμα, στο σινέ Φλοίσβος έγινε για την ταινία «Florence: Φάλτσο Σοπράνο» -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture