Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η διαφορετικότητα που εντυπωσιάζει και δεν περνά απαρατήρητη...

Η διαφορετικότητα που εντυπωσιάζει και δ...

To μοναδικό στέκι της πόλης που τολμά και καινοτομεί!

Το Lennon φέρνει στη Πάτρα την τάση που θέλει θεματικά bar να εμφανίζονται απρόσμενα μέσα στη πόλη για μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι το Lennon ακολουθώντας πιστά την αδυναμία του στην καινοτομία και στην διαφορετικότητα παρουσιάζει για το φετινό καλοκαίρι στη στοά το FAVELA.

 

Δροσερά cocktails και street style γεύσεις σύντομα κοντά σας σε περιβάλλον που δεν θα θυμίζει σε τίποτα κέντρο πόλης. Έτσι και αλλιώς το lennon μας έχει συνηθίσει στο να εισαγάγει φρέσκιες ιδέες στο νυχτερινό γίγνεσθαι.

Το Lennon έκανε την εμφάνισή του πέρυσι στο στενό της Βούρβαχη και πρόκειται για ένας ιδιαιτέρως καλαίσθητο χώρο που αναβλύζει γούστο και αισθητική.

Στο Lennon μπορείτε να απολαύσετε από νωρίς το πρωί απολαυστικό πρωινό για δυνατό ξεκίνημα της μέρας σας. Φρεσκοστυμένοι φυσικοί χυμοί, ολόφρεσκα λαχταριστά κρουασάν, αυγά με μπέικον, punkaces, συνθέτουν το καλύτερο πρωινό.

Στο Lennon μπορείτε να συνεχίσετε την ημέρα σας καθώς παρέχεται και η δυνατότητα για το μεσημεριανό σας γεύμα καθώς ο Σεφ έχει μεγάλη έμπνευση.

Στο τελείωμα της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Ευφάνταστα κοκτέιλ τα οποία θα δοκιμάσετε again and again, γιατί αποκλείεται να αρκεστείτε μόνο σε ένα.

Τέλος η ατμοσφαιρική αυλή του Lennon στο βάθος της στοάς θα σας μεταφέρει σε σκηνικό διακοπών γιατί επ ουδενί δεν θα σκεφτείτε πως υπάρχει τέτοιος χώρος στη καρδιά της Πάτρας.

Ο χώρος, το περιβάλλον, η εξυπηρέτηση και η ποικιλία δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία τέτοια καθημερινή απόλαυση στο κέντρο της Πάτρας.

Lennon- Eco-gastrobar
Βούρβαχη 9
Τηλ. για κρατήσεις ::2610 625320, 6931 504944

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά