Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φονικές πλημμύρες στη Γερμανία- Έλληνας από την Καβάλα μεταξύ των θυμάτων- ΦΩΤΟ

Φονικές πλημμύρες στη Γερμανία- Έλληνας ...

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του Künzelsau και της γύρω περιοχής (Braunsbach και Weißbach) της Hohenlohekreis στην Baden-Württemberg.Δυστυχώς η θεομηνία άφησε πίσω της θύματα, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας.

Όλα άρχισαν χθες το βράδυ, γύρω στις 21:00. Η καταρρακτώδης βροχή «φούσκωσε» τα ρυάκια και τα ποτάμια, με αποτέλεσμα αυτά να σαρώσουν τα πάντα στο διάβα τους. Η γη άνοιξε, υπόγεια και μαγαζιά πλημμύρισαν, αμάξια παρασύρθηκαν, δέντρα ξεριζώθηκαν ενώ σαν χάρτινα κουτάκια, αποκολλήθηκαν οι πέτρες από τους δρόμους.

Φυσικά το πιο συγκλονιστικό και δυσάρεστο δεν είναι τα υλικά αντικείμενα, αλλά οι απώλειες ανθρώπινων ζωών. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ένας Ελληνας με καταγωγή από την Καβάλα.

Συγκεκριμένα, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Braunsbach, ανάμεσά τους και ο συμπατριώτης μας, καθώς και ένας στο Weißbach. Να σημειώσουμε πως στην περιοχή της Hohenlohekreis είναι ιδιαίτερα έντονο το ελληνικό στοιχείο και ειδικά στην περιοχή του Künzelsau.

Οι περισσότερες φωτογραφίες που ακολουθούν είναι της Νίτσας Νικολαϊδου, κατοίκου του Künzelsau:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις