Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Διακοπή λόγω βροχής στο Ρολάν Γκαρός

Τένις: Διακοπή λόγω βροχής στο Ρολάν Γκαρός

Νέες αναβολές αγώνων λόγω κακοκαιρίας στο Γαλλικό Όπεν

Νέες αναβολές στους αγώνες του Ρολάν Γκαρός έφερε η κακοκαιρία που συνεχίζεται στην Γαλλία, με τις αναμετρήσεις να διακόπτονται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Μπορεί να είχαν περάσει 16χρόνια από την τελευταία φορά που είχαν ακυρωθεί αγώνες του Ρολάν αλλά φαίνεται ότι η φετινή διοργάνωση αντιμετωπίζει την κόντρα του καιρού... Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι αγώνες αναβλήθηκαν και το πρόγραμμα να γίνεται ασφυκτικό.

Οι Τζόκοβιτς και Μπαουτίστα έδιναν τη δική τους μάχη με το σκορ στο 1-1 και το ματς να διακόπτεται στο τρίτο σετ (3-6, 6-4, 4-1). Στο 1-1 σετ διεκόπη και η αναμέτρηση ανάμεσα στους Τιμ και Γκρανογερ.

Τα άλλα δύο ματς του ανδρικού ταμπλό ήταν Φερέρ και Μπέρντιχ ήταν στο 2-1 στο πρώτο σετ και ο Γκουλμπίς ήταν μπροστά με 0-3 απέναντι στον Γκοφίν.

Πλέον οι αθλητές καλούνται να ανέβουν ένα μεγάλο βουνό αφού η διοργάνωση δεν γίνεται να ολοκληρωθεί μετά την Κυριακή κάτι που σημαίνει πως το ζευγάρι του τελικού θα δώσει τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες.

Στις γυναίκες ολοκληρώθηκαν με δύο ημέρες καθυστέρηση οι αναμετρήσεις της Κυριακής, ωστόσο δεν έγιναν οι υπόλοιποι αγώνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός ο Ράφα Ναδάλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports