Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη οι εγγραφές για την καλοκαιρινή περίοδο στην "Επιλογή Γνώσης" - Ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές προσφορές

Σε εξέλιξη οι εγγραφές για την καλοκαιρι...

Το Φροντιστήριο που προτάσσει την ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για τη καλοκαιρινή προετοιμασία στο γνωστό Πατρινό Φροντιστήριο "Επιλογή Γνώσης", με πλήθος γονιών και μαθητών να εμπιστεύονται στα χέρια των έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών του, την περαιτέρω μαθησιακή τους πρόοδο.

Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει ο Διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου κ. Παντελής Μαυρίδης, παρατηρείται μία ιδιαίτερα σημαντική ανοδική τάση στην πορεία των εγγραφών.

Αυτό ο κ. Μαυρίδης το αποδίδει στην αποδεδειγμένη και ευρέως γνωστή πλέον επιλογή του Φροντιστηρίου να προτάσσει την ποιότητα σε όλες τις πολύπλευρες υπηρεσίες που προσφέρει σε γονείς και μαθητές, όπως και στις νέες πρόσφατες επιτυχίες των μαθητών του Φροντιστηρίου στις Πανελλαδικές.

Εκτός αυτών, εμείς πρεπει να προσθέσουμε και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει το Φροντιστήριο, οι οποίες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στη δύσκολη τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού θα μπορούν επίσης να εγγράφονται στην "Επιλογή Γνώσης" μαθητές που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους αρχές Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και 6939115990 ή στο [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις