Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χωρίς την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Αχαΐας η συνάντηση των αντιπολιτευτικών δυνάμεων της ΕΠΟ

Χωρίς την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Αχαΐας η σ...

Η ανακοίνωση της Ένωσης για την παρουσία του Αθανάσιου Πλώτα

Χωρίς την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Αχαΐας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αντιπολιτευτικών δυνάμεων της ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη.

Για την εξέλιξη αυτή μας ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της η τοπική Ένωση.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σπαταλώντας λίγο από τον πολύτιμο και δημιουργικό χρόνο μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας, δεν εκπροσωπήθηκε στις 30-5-2016, στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη στο Makedonia Palace.

Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αχαρακτήριστη νοοτροπία κάποιων που κάνει και τη μεγάλη διαφορά. Ποιος όρος ταιριάζει σε κάποιον, που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλον αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμη χειρότερα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος ,θα τον βάλετε εσείς...

Εμείς θα πούμε ότι απλά λυπούμαστε, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος, όπως είναι ο κ. Αθανάσιος Πλώτας να εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο ως απλό μέλος του ΔΣ και ανεξάρτητος σύμβουλος.

Είναι κρίμα ειλικρινά να πάσχει από τη χειρότερη και αθεράπευτη ασθένεια, τον όρο πάλι σας αφήνουμε να τον βάλετε εσείς, αυτή που έχει την τάση να επαναλαμβάνει την ίδια πάντα αθεράπευτη συμπεριφορά.

Κρίμα που το μήνυμα του 0-5 από τις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ δεν του «είπε» κάτι...Τελειώνουμε ξεκαθαρίζοντας για άλλη μια φορά ότι το συμφέρον της ΕΠΣ Αχαΐας είναι πάνω από όλα και όλους!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ με Γιάννου-Χάθηκε στα χαρτιά ο αγώνας με την Τουρκία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports