Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προβολές και συζητήσεις στην Πάτρα στο πλαίσιο του "Λαϊκού Διδασκαλείου" του ΚΚΕ

Προβολές και συζητήσεις στην Πάτρα στο π...

Θα προβληθεί η ταινία «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι

Συνεχίζεται η δραστηριότητα των ΚΟ Πάτρας του ΚΚΕ για το “Λαϊκό Διδασκαλείο” του ΔΣΕ –Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, Πελοποννήσου με τις εξής εκδηλώσεις:

ΤΡΙΤΗ 31/5

•             Η ΚΟΒ εκπαιδευτικών διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι, στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της Σύγχρονης Εποχής (Κανακάρη 159), στις 8.30μμ.

ΠΕΜΠΤΗ 2/6

•             Η ΚΟΒ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα «Τι ήταν το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου», στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της Σύγχρονης Εποχής (Κανακάρη 159), στις 8μμ, με ομιλητή τον Βασιλείου Βασίλη, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6

•             Η ΚΟΒ Κεντρικού διαμερίσματος διοργανώνει προβολή της ταινίας «Παιδαγωγικό ποίημα», στο λαϊκό δημοτικό θέατρο (Γερμανού και Ηλείας), στις 8μμ.

•             Η ΚΟΒ Νότιας Πάτρας διοργανώνει προβολή της ταινίας “Παιδαγωγικό Ποίημα” στην αίθουσα των ΚΑΠΗ στα Ζαρουχλέϊκα ώρα 8:00 μμ.

•             Η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας διοργανώνει προβολή της ταινίας “Παιδαγωγικό Ποιήμα” στην αίθουσα των ΚΑΠΗ της  Αγυιάς  ώρα 08:00 μμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6

•             Η ΚΟΒ Εμπορίου – Υπηρεσιών διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στις 7 μμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις