Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Η κόρη σου σκότωσε 7χρονο αγόρι με το αυτοκίνητο, δώσε μας λεφτά για να μην έρθουν τα κανάλια στο σπίτι σου» - Συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα από τους απατεώνες στους πολίτες

Πάτρα: «Η κόρη σου σκότωσε 7χρονο αγόρι ...

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί

Δεν έχουν τελειωμό οι απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε Πατρινούς, με τη μέθοδο της «δήθεν» πρόκλησης τροχαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχουν καταγγελθεί από πολίτες, πάνω από 20 περιπτώσεις, ωστόσο τα «χτυπήματα» των δραστών είναι κατά πολύ περισσότερα, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς που δέχονται τα τρομακτικά τηλεφωνήματα, δεν το καταγγέλλουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συμπολίτισσας η οποία κατοικεί στην αρκτική πλευρά της πόλης, και η οποία δέχθηκε την Κυριακή τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος συστήθηκε ως αστυνομικός από το Αστυνομικό Τμήμα της Ανθούπολης, ενημερώνοντάς τη, πως – δήθεν - η κόρη της σκότωσε με το αυτοκίνητό της ένα 7χρονο αγόρι. Ο άνδρας ζήτησε από την άτυχη γυναίκα να του δώσει χρήματα και μάλιστα άμεσα, ώστε «να μην πάρει το θέμα έκταση και μην έρθουν τα κανάλια στο σπίτι σου», όπως χαρακτηριστικά της είπε.

Μάλιστα της είπε πως θα περάσει ο ίδιος από το σπίτι της για να πάρει τα χρήματα.

Η γυναίκα μετά το αρχικό σοκ, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και απάντησε πως διαθέτει μόνο 25 ευρώ. Τότε ο άγνωστος άνδρας, της απάντησε πως κάνει λάθος και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Ωστόσο, το σοκ που υπέστη γυναίκα ήταν μεγάλο, μέχρι να επικοινωνήσει με την κόρη της και να επιβεβαιώσει πως όλα ήταν καλά.

Αντίστοιχη περίπτωση, συνέβη και στην πρώην αντιδήμαρχο Τζίνα Τσαρδάκα, η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα την Κυριακή. Όπως αναφέρει η κυρία Τσαρδάκα σε ανάρτησή της στο facebook: «Όταν κατάλαβαν ότι δεν "τσιμπάω" με έβρισε κάποιος με ότι χειρότερο θα μπορούσε να πει.»

(Αχαΐα:Κλαίνε στο τηλέφωνο ή κάνουν τον αστυνομικό και ζητούν χρήματα - Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απόπειρες απάτης για δήθεν τροχαία)

Αλλά και σε άλλη περίπτωση, που είναι σε θέση να γνωρίζει το thebest.gr, άγνωστος τηλεφώνησε σε μητέρα δυο παιδιών και άρχισε να της λέει την ίδια ιστορία περί τροχαίου που είχε, τάχα, προξενήσει ο γιος της. Όταν η γυναίκα απάντησε πως ο γιος της είναι ανήλικος, τότε ο δράστης της έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο.

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες που δέχονται τα τηλεφωνήματα να μην πιστεύουν τους δράστες και να μην τους δίνουν σε καμία των περιπτώσεων χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νέο...τηλεφώνημα τρόμου σε γονείς - "Η κόρη σου τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονο-Δώσε 50.000 ευρώ για να μην φυλακιστεί"!!!

Δυτική Ελλάδα: Πάει η απάτη "σύννεφο" - Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ

Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες με τα τροχαία- Πήραν από ηλικιωμένη 14.000 ευρώ!Σωρεία κρουσμάτων στην Αχαΐα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις