Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο...τηλεφώνημα τρόμου σε γονείς - "Η κόρη σου τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονο-Δώσε 50.000 ευρώ για να μην φυλακιστεί"!!!

Πάτρα: Νέο...τηλεφώνημα τρόμου σε γονείς...

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης από τη σπείρα που τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους πολίτες

Στην ασφάλεια της Πάτρας  βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα Πατρινή η οποία δέχθηκε το τηλεφώνημα αγνώστου χθες το μεσημέρι ο οποίος παριστάντοντας τον αστυνομικό την... ενημέρωνε οτι η κόρη της προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και τραυμάτισε... θανάσιμα ένα 7χρονο παιδί!

Μάλιστα ο άγνωστος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής της ζητουσε... 50 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να καλύψει το συμβάν και να μην φυλακιστεί η κόρη της!!!

Η γυναίκα αντελήφθη ευτυχώς εγκαίρως οτι πρόκειται για απάτη και μετέβη την αστυνομία για να ενημερώσει για το συμβάν και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Σαφέστατα και δεν είναι η πρώτη ή η μοναδική περίπτωση προσπάθειας εξαπάτησης με αυτον τον τρόπο. Αντίστοιχα περιστατικά είχαν σημειωθεί σωρηδών τον Ιανουάριο του 2016 και μάλιστα τότε είχαν προκύψει και συλλήψεις.

(Αχαΐα:Κλαίνε στο τηλέφωνο ή κάνουν τον αστυνομικό και ζητούν χρήματα - Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απόπειρες απάτης για δήθεν τροχαία)

Τις τελευταίες ημέρες η σπείρα που προσπαθεί να εξαπατήσει ηλικιωμένους κυρίως τηλεφωνώντας τους και ζητώντας τους χρήματα για να "καλυψουν" δήθεν τροχαία που προκαλούν τα παιδιά τους έχει ξαναχτυπήσει και η αστυνομία ενημερώνει πως άπαντες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δυτική Ελλάδα: Πάει η απάτη "σύννεφο" - Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ

Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες με τα τροχαία- Πήραν από ηλικιωμένη 14.000 ευρώ!Σωρεία κρουσμάτων στην Αχαΐα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις