Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Σε πολιτικό επίπεδο οι συζητήσεις για νέο διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Λαδόπουλο

Πάτρα: Σε πολιτικό επίπεδο οι συζητήσεις...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεν έχουν λάβει γνώση οι αρμόδιες υπηρεσίες

Η περιφέρεια Δ.Ε. φαίνεται πως θέλει να κάνει μεγαλύτερη οικονομία και ταυτόχρονα να συγκεντρώσει τις υπηρεσίες της κάτω από μια στέγη. Στην  κατεύθυνση αυτή και η εκπεφρασμένη διάθεση -εδώ και πολλά χρόνια για κατασκευή ενός διοικητηρίου το οποία θα είναι σε εννιαίο χώρο και θα την απαλλάξει από το κόστος της ενοικίασης άλλων χώρων που χρησιμοποιεί εως σήμερα.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης - έργων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Αγγελόπουλος ο οποίος αν και παραδέχθηκε πως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την περιφέρεια για τον χώρο του Λαδόπουλου, ωστόσο αυτό έχει γίνει μόνο σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ περιφερειάρχη και δημάρχου Πατρέων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Από το 2014 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλαδος έχει εξασφαλίσει γύρω στα 20 εκατ. ευρώ ώστε να προχωρήσει στην κατασκευή αυτόνομου διοικητηρίου. Στο οποίο θα μπορούν να στεγαστούν οι σήμερα κατακερματισμένες υπηρεσίες της.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τόσο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και την οικονομία της περιφέρειας καθώς θα αποφύγει τα μηνιαία κόστη της ενοικίασης ιδιωτικών χώρων.

Ο χώρος του Λαδόπουλου έχει εκτιμηθεί ως ένας από τους καλύτερους καθώς τόσο η έκταση -δεκάδες στρέµµατα- όσο και η προβλεπόμενη χρήση γης αλλά ακόμη και το Εργοστάσιο Τέχνης" που είχε ανεγερθεί για τις ανάγκες της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και βρίσκεται σε κακή κατάσταση σήμερα, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επιβεβαιώνει -σε πολιτικό τουλάχιστον επίπεδο- και ο κ. Αγγελόπουλος, ο Δήµος εμφανίζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόµενο, ωστόσο, θα επιδιώξει εκτιμάται δεδομένο πως θα αναζητήσει ανταποδοτικά οφέλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις