Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελεύθερος ο Άλαν Πουλίδο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερος ο Άλαν Πουλίδο - Μεταφέρθηκε σ...

Είχε πέσει θύμα απαγωγής

10.24 Ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας, ο νεαρός άσος εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε.

Το θρίλερ της εξαφάνισή του κράτησε 24 ώρες. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), μετά από συντονισμένη επιχείρηση των τοπικών και ομοσπονδιακών αρχών, ο Άλαν Πουλίδο απελευθερώθηκε. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκε και συνελήφθη ένας από τους απαγωγής του, ενώ ο νεαρός άσος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο ίδιος ο 25χρονος όταν βγήκε από το νοσοκομείο για να κάνει δηλώσεις μαζί με τον κυβερνήτη της επαρχίας Ταμαουλίπας και ρωτήθηκε πως είναι, αρκέστηκε να απαντήσει: "Είμαι καλά, ευχαριστώ".

 

 

Ελεύθερος φαίνεται να είναι πάλι ο Άλοαν Πουλίδο. Σύμφωνα με τον Τύπο του Μεξικό, αίσιο ήταν το τέλος της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, καθώς σύμφωνα έμεινε ελεύθερος

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού είχε πέσει θύμα απαγωγής στην πατρίδα του και όλες αυτές τις ώρες οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ήταν σε επαφή με την οικογένειά του και τις αρχές της λατινικής χώρας. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια του Άλαν Πουλίδο και νωρίς το πρωί της Δευτέρας (30/5) τα Μέσα του Μεξικό αναφέρουν πως ο διεθνής άσος απελευθερώθηκε από τις αρχές της περιοχής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «vanguardia», ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι πλέον ελεύθερος και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ταμαουλίπας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Απαγωγή Πουλίδο: Γιατί ήταν στόχος ο Άλαν

Θρίλερ με τον παίκτη του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο- Έπεσε θύμα απαγωγής - Η τελευταία ΦΩΤΟ με την φίλη του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports