Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Βερβίτας για Απόλλωνα: "Θέλουμε έναν σύλλογο περήφανο και δυνατό"

Γιάννης Βερβίτας για Απόλλωνα: "Θέλ...

Μίλησε για τις αυριανές εκλογές

Στην τελική ευθεία έχουν μπει στον Απόλλωνα για τις αυριανές εκλογές, με τον Γιάννη Βερβίτα να κάνει την παρακάτω δήλωση. Αναλυτικά:

"Σε λίγες ώρες ο Απόλλων θα ανοίξει νέα σελίδα στην μεγάλη του ιστορία. Η συστράτευση όλων των άξιων στελεχών, ιστορικών και νέων, του Συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, προέκυψε ως αυτονόητη ανάγκη επιβίωσης των αρχών του Απόλλωνα που κινδύνεψαν προς στιγμήν να αλλοιωθούν από λίγους, αλλά ευτυχώς γνωστούς πλέον.

Το γεγονός της ευρύτατης αποδοχής της προσπάθειάς μας ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου, έχει διπλή ανάγνωση και ερμηνεία. Από την μια αποτελεί την έγκριση των αρχών που θέλουμε να επανέλθουν στον σύλλογο. Ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και οικονομική αυτοτέλεια.

Θέλουμε πληρότητα στο γήπεδο, τόσο στους αγώνες της πρώτης ομάδας που φέτος δυστυχώς δεν κοιτούσε όπως παλιά γεμάτες κερκίδες, όσο και στα τμήματα των υποδομών που φυλλορροούν ανεπίτρεπτα. Θέλουμε έναν Σύλλογο περήφανο και δυνατό και όχι όχημα ιδιοτελών επιδιώξεων και συμφερόντων. Από την άλλη, καταδεικνύει ότι όλοι πλέον γνωρίζουν τι έφταιξε και τι πρέπει να αλλάξει.

Ο Φίλιππος Καμίσης, δυστυχώς, έχασε την ψυχραιμία του και παίρνει πάνω του ένα καυγά που δεν του ανήκει. Λέγει ότι μιλά πρώτη φορά και δείχνει να ξεχνά ότι έχουν εμφανισθεί δηλώσεις και συνεντεύξεις του πάνω από 10 φορές στα ΜΜΕ. Αλλοι τις έγραφαν;

Ας μην μιλάει για διαρκείας και μετοχές και αγωγές, η αλήθεια τον διαψεύδει και θα τον εκπλήξει αν την αναζητήσει μέσα στους στενούς του συνεργάτες. Και φυσικά, όλα θα λυθούν μέσα στα όργανα του συλλόγου, έχω δεσμευθεί για αυτό. Είναι σημάδι πανικού να δαιμονοποιούνται όσοι έχουν αντίθετες απόψεις και οράματα.

Η εκλογική διαδικασία λέγεται δημοκρατία, δεν πρέπει να απαξιώνεται ούτε να φοβίζει. Ο Απόλλων δεν δημιουργήθηκε τα 2-3 τελευταία χρόνια, έρχεται από πολύ παλιά και είναι προορισμένος να προχωρά πάντα ψηλά.

Δηλώνω ότι την επόμενη ημέρα δεν θα περισσεύει κανείς, το αύριο είναι γεμάτο προκλήσεις, χωρίς όρους και προϋποθέσεις για κανέναν και από κανένα. Καλή επιτυχία σε όλους για το καλό του Απόλλωνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Απόλλωνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports