Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με τον παίκτη του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο- Έπεσε θύμα απαγωγής - Η τελευταία ΦΩΤΟ με την φίλη του

Θρίλερ με τον παίκτη του Ολυμπιακού Άλαν...

Τον αναζητούνοι οι συγγενείς του

19:00 Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μαζί με την σύντροφό του ήταν η τελευταία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram ο Άλαν Πουλίδο, μόλις μία μέρα πριν από την απαγωγή του. Ήταν μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του.

Η φωτογραφία του ζευγαριού ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του μέσοεπιθετικού του Ολυμπιακού μια μέρα πριν από την απαγωγή του. Ο 25χρονος άσος τη συνοδεύει με ένα μήνυμα αγάπης για την καλλονή αγαπημένη του.

«Καθώς περνάει ο καιρός συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί σου σε όλη μου τη ζωή. Είσαι ό,τι καλύτερο που έχει συμβεί ποτέ, εμφανίστηκες από το πουθενά και έγινες τα πάντα μου. Χαρούμενοι πέντε μήνες αγάπη μου» έγραψε ο Πουλίδο.

 


 

17:37 Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε εγρήγορση για το θέμα του Πουλίδο. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», ενημέρωσαν. Στον Ολυμπιακό θα προβούν σε επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση, αφού πρώτα κάνουν τη δική τους έρευνα και έχουν στοιχεία επίσημα και εξακριβομένα.

 

17:20 Η Αστυνομία, όπως αναφέρει το newsit.gr, δέχθηκε τηλεφώνημα τα ξημερώματα της Κυριακής (2.00 π.μ.) και αυτό ανέφερε ότι έχουν απαγάγει τον ποδοσφαιριστή! Ετσι, προέκυψε και η ανησυχία των Αρχών που αμέσως άρχισαν να αναζητούν τον παίκτη, τον οποίο δεν μπορούσε να βρει κανείς από τους δικούς του.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από το τηλεφώνημα και για το σημείο, όπου πιθανότατα θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον "ερυθρόλευκο" παίκτη, όπως ανέφεραν πηγές από την Αστυνομία και οι ίδιοι συμπλήρωσαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού είχε απειληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα... Αμέσως, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αλλά και των δραστών.

 

17:10 Μια σοκαριστική είδηση για τον Άλαν Πουλίδο έρχεται από τα Μέσα του Μεξικού. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσιεύματα στη χώρα αναφέρουν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Στη συνέχεια οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν (κάτι που αναμένεται να γίνει στις προσεχείς ώρες). Ωστόσο ο τηλεοπτικός σταθμός «Millenio» επικοινώνησε με τον αδερφό του θύματος, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του παίκτη και τους φόβους για απαγωγή του. Την ίδια ώρα, η πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο ενισχύεται από το γεγονός ότι η πόλη Victoria, όπου και εξαφανίστηκε, έχει γίνει πολλές φορές τόπος αντίστοιχων περιστατικών.

Πάντως η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για τον εντοπισμό του Πουλίδο, στις οποίες φέρεται να χρησιμοποιούνται ακόμα και ελικόπτερα.

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις