Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατά συρροή δολοφόνο αναζητά η Αστυνομία για την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Κατά συρροή δολοφόνο αναζητά η Αστυνομία...

Την εξιχνίαση της δολοφονίας της 69χρονης έχουν θέσει ως προτεραιότητα οι αστυνομικές αρχές

Το σενάριο ότι πίσω από τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου μπορεί να βρίσκεται ο «δράκος» του Αμαρουσίου δεν επιβεβαιώθηκε ούτε με την αυτοψία που έγινε στο πάρκινγκ προχθές το βράδυ. Οι αστυνομικοί στρέφουν και αλλού τις έρευνές τους, θεωρώντας ότι ο δολοφόνος της 69χρονης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος λόγω του τρόπου που έχει διαπραχθεί το έγκλημα.

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και αυτό είναι που τους ανησυχεί περισσότερο, να βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν serial killer.

Το σκηνικό του εγκλήματος

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ ενός κτιρίου στο Μαρούσι, στον πρώτο και το δεύτερο όροφο του οποίου βρίσκεται το πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Η σκηνή του εγκλήματος δείχνει ότι η γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γυμνή και τα εσώρουχα, τα παπούτσια και τα ρούχα της βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία στο υπόγειο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο ιατροδικαστής εντόπισε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά, που σημαίνει ότι ο δράστης χτύπησε ανελέητα την ηλικιωμένη γυναίκα μέχρι να καταφέρει να την ακινητοποιήσει ενώ μετά από λεπτομερή έρευνα διαπίστωσαν ότι κηλίδες αίματος υπάρχουν από το πρώτο υπόγειο μέχρι και το τρίτο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή η 69χρονη.

Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης χτύπησε και ακινητοποίησε τη γυναίκα και την έσυρε μέχρι το τρίτο υπόγειο.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας την ημέρα που εξαφανίστηκε βρέθηκε στο δεύτερο όροφο του πάρκινγκ. Εκείνο, όμως, που προκαλεί απορία είναι πως όσοι έψαξαν τότε δεν είχαν εντοπίσει το πτώμα της γυναίκας μόλις έναν όροφο πιο κάτω.

Την ίδια ώρα το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος δεν ταυτοποιείται με κανένα από τα ζευγάρια παπουτσιών του 30χρονου, αλλά ανήκει στο ίδιο το θύμα.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις