Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολιτιστική Εβδομάδα Κύπρου στην Αχαΐα

Πολιτιστική Εβδομάδα Κύπρου στην Αχαΐα

Εγκαίνια Έκθεσης Ομάδων Ζωγραφικής και Φωτογραφίας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας επισημαίνονται τα εξής: "Μια συναρπαστική βραδιά επιφύλαξε η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας στους προσκεκλημένους της στα Εγκαίνια της Έκθεσης των Ομάδων Ζωγραφικής και Φωτογραφίας. Σε μια όμορφη τελετή την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016, στο Οίκημά της η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας έδωσε την ευκαιρία στα μέλη, τους φίλους και τους προσκεκλημένους της να γνωρίσουν δείγμα της δουλειάς των μελών των Ομάδων υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του ζωγράφου Νίκου Τσιρώνη και της φωτογράφου Γιώτας-Πάμελας Λοτσάρη.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγμαποποίησε ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας, κ. Οδυσσέας Κουφοπαύλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Συλλόγου Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» η κ. Κατερίνα Αντωνακοπούλου. Εκ μέρους του καλλιτεχνικού κόσμου της Πάτρας την Έκθεση τίμησαν επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, κ. Έφη Αναλυτή, και η Αντιπρόεδρος, κ. Μαρία Αναλυτή.

Η Έκθεση θα παραμένει ανοιχτή τις καθημερινές (19:00-22:00) μέχρι τις 31 Μαΐου και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Εβδομάδας Κύπρου (25-31/5/2016), η οποία πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση ή υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων, των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και του «Σπιτιού της Κύπρου», του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και των ΑΝΕΚ LINES / BLUE STAR FERRIES."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις