Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Οι πρωταθλητές, Γουόριορς μείωσαν την σειρά των ημιτελικών και ελπίζουν

ΝΒΑ: Οι πρωταθλητές, Γουόριορς μείωσαν τ...

Το Γκόλντεν Στέιτ επικράτησε με 120-111 των Θάντερ και έκανε το 3-2 στην σειρά των τελικών της Δύσης

Δεν κατέθεσαν τα όπλα οι Γουόριορς. Παρουσιάζοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο από ό,τι στην Οκλαχόμα, επικράτησαν 120-111 της Θάντερ, μείωσαν σε 3-2 στους τελικούς Δύσης και ακόμη ελπίζουν.

Με τον Κάρι να βρίσκει και πάλι ρυθμό, αλλά και την βοήθεια του μαχητικού Γκριν και του απροσδόκητα καλού Μπόγκουτ, οι Ουόριος πήραν παράταση ζωής και επικράτησαν των Θάντερ με 120-111.

Η ομάδα του Κερ δεν ήταν ούτε και τώρα σε πολύ καλή μέρα και... έπαιξαν με την φωτιά, όμως στις κρίσιμες στιγμές έδειξαν πως έχουν την «καρδιά του πρωταθλητή», που τους κράτησαν μέσα στο παιχνίδι και την διεκδίκηση του εισιτηρίου για τους τελικούς.

Για τους φιλοξενούμενους, οι... διόσκουροι, Ντουράντ και Γουέστμπρουκ ήταν απελπιστικά μόνοι, με τους 40 και 31 πόντους που σημείωσαν αντίστοιχα, να μην είναι αρκετοί. Μοναδικές βοήθειες που πήραν, από τον Ιμπάκα των 13 πόντων, αλλά και τους 10 πόντους του απόλυτα εύστοχου Μόροου, που αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά.

Με την νίκη αυτή, οι πρωταθλητές έκαναν το 3-2 στην σειρά και καλούνται να «σπάσουν» την έδρα των Θάντερ για να πάρουν ξανά το πλεονέκτημα έδρας, για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό.

Δωδεκάλεπτα: 25-21, 58-50, 81-77, 120-111.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Πολυτιμότερος παίκτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Στέφεν Κάρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports