Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ "Ο Θρύλος του Ταρζάν" με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ "Ο Θρ...

Έρχεται 7 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Για πολύ καιρό τον θεωρούσαν ένα φάντασμα στα δέντρα…Μιλάνε για την επιρροή του στα ζώα της ζούγκλας…

Κανείς δεν ξεκίνησε με λιγότερα…

Είναι ο Ταρζάν… ο Άρχοντας των Πιθήκων… ο Βασιλιάς της Ζούγκλας!

Στις 7 Ιουλίου 2016, «Ο Θρύλος του Ταρζάν - The Legend of Tarzan», με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη.

Από την εταιρεία Tanweer που θα διανέμει το φιλμ στις ελληνικές αίθουσες, μας εστάλη το cutdown trailer/60 δευτερολέπτων tv spot της ταινίας.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ», στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, οι Σάµιουελ Λ. Τζάκσον, Μάργκοτ Ρόµπι, Κριστόφ Βαλτς και Τζον Χερτ.

Τον Ιούλιο του 2016, ο Ταρζάν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των παιδικών µας χρόνων, επιστρέφει λοιπόν στην μεγάλη οθόνη, σε μια επική 3D περιπέτεια. Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που ενσαρκώνει τον αγαπημένο ήρωα του Έντγκαρ Ράις Μπάροους, είναι γνωστός από το ρόλο του Έρικ στην διάσημη σειρά του HBO, «True Blood».

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν (Ρόµπι) στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ (Γουόλτζ). Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Όπως προείπαμε πρωταγωνιστούν επίσης, ο υποψήφιος για Όσκαρ, μαύρος ηθοποιός Σάµιουελ Λ. Τζάκσον («Pulp Fiction», «Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα»), η όμορφη Μάργκοτ Ρόµπι («Focus», «Ο Λύκος της Wall Street», «Suicide Squad»), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Ντζίµον Χούνσου («Blood Diamond», «Gladiator», «Amistad»), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζον Χερτ («The Elephant Man», ταινίες «Harry Potter») και ο δις βραβευμένος µε Όσκαρ, Κριστόφ Βαλτς («Inglourious Basterds», «Django Unchained»).

Η ταινία «Ο Θρύλος του Ταρζάν - The Legend of Tarzan» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2016, και θα παιχθεί και 3D.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture