Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Βιβλιοπωλείο θα λειτουργεί στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016 στα Παλαιά Σφαγεία

Πάτρα: Βιβλιοπωλείο θα λειτουργεί στο Φε...

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει πολλά live όπως του ράπερ Εισβολέα

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016 που θα γίνει στις 3 και 4 Ιουνίου 2016, στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων, θα λειτουργήσει και βιβλιοπωλείο με την συμμετοχή 30 και πλέον εκδοτών και πάνω από 500 τίτλους βιβλίων.

«Επαναστατική πράξη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επαναστατική θεωρία» έλεγε ο Λένιν, και οι «Αναιρέσεις» προσπαθούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια σκιαγράφησης μιας σύγχρονης θεωρίας για την κομμουνιστική απελευθέρωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Πάνω από 500 τίτλοι βιβλίων και πολλοί εκδοτικοί οίκοι θα βρεθούν στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στην Πάτρα. H όλη προσπάθεια έχει ως βασικό στόχο να θέσει τα πρώτα θεμέλια για ένα νέο σύγχρονο εργατικό διαφωτισμό κόντρα στην υποταγή και τον σκοταδισμό του σάπιου συστήματος!

Πολιτική οικονομία, ιστορία, κλασσικός μαρξισμός, ποίηση, λογοτεχνία, φιλοσοφία κ.α. Νέες εκδοτικές και συγγραφικές δουλειές, μεταχειρισμένα βιβλία! Όλα αυτά σε προσιτές τιμές για να μπορούν όλοι να έρθουν σε επαφή με την θεωρία και την τέχνη!

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η λίστα με τα βιβλία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture