Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το "ύποπτο" πλοίο που προξένησε αναστάτωση στο Κατάκολο Ηλείας λέγεται ότι θα μεταφερθεί στο Λιμάνι της Πάτρας

Το "ύποπτο" πλοίο που προξένησ...

Υπήρξε καταγγελία ότι μεταφέρει ύποπτο φορτίο

Στο λιμάνι της Πάτρας, σχεδιάζεται να μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ patrisnews.com, το «ύποπτο» πλοίο με την ονομασία «Leith», το οποίο είναι εμπορικό και ξεκίνησε το ταξίδι του από το Δυρράχιο της Αλβανίας με προορισμό την Λιβύη.

Η απόφαση σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει το patrisnews.com, ελήφθη από τις λιμενικές αρχές, παρουσία εισαγγελέα και με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει εκφόρτωση του πλοίου στο Κατάκολο. Αντίθετα στην Πάτρα υπάρχουν τα διαθέσιμα μέσα και η υλική υποδομή για να προχωρήσει η έρευνα και να γίνει απρόσκοπτα η εκφόρτωση των περίπου 2700 τόνων τσιμέντου σε σάκους που μεταφέρει.

Όπως είχε νωρίτερα γράψει το patrisnews.com, υπήρχε η πληροφορία και καταγγελία ότι το πλοίο ενδεχομένως να μεταφέρει "ύποπτο" φορτίο, κατά πάσα πιθανότητα όπλα ή ναρκωτικά.

Πηγή - patrisnews.com

*Το thebest.gr επικοινώνησε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, απ' όπου μας είπαν πως δεν έχουν ενημερωθεί για κάποια μεταφορά πλοίου στο εδώ λιμάνι. Επίσης το thebest.gr επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο στο Κατάκολο, απ' όπου μας είπαν πως το συγκεκριμένο πλοίο παραμένει στο λιμάνι της Ηλείας.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του patrisnews.com, έχει διαταχθεί απαγόρευση απόπλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις