Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ

Σουπερλίγκ: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές τ...

Κομίνης στο ΟΑΚΑ, Κύζας στη Λεωφόρο

Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των play off και στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος θα είναι ο Γεώργιος Κύζας.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα δυο κυριακάτικα παιχνίδια (29/5) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Στη Λεωφόρο (18:15), ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τον Πανιώνιο, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ήττα. Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας από τον σύνδεσμο της Δράμας, έχοντας για βοηθούς του τον Γιώργο Σταυρουλάκη από το Ρέθυμνο και τον Εμμανουλή Βλάσση από το Λασίθι. Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Θυμίζουμε πως ο Κύζας είχε σφυρίξει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό και άφησε με παράπονα τους "πράσινους", που είχαν εκδώσει μάλιστα και ανακοίνωση για τις φάσεις που θεωρούν πως αδικήθηκαν.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που έχει οριστεί σε πρώτη φάση στις 20:00, όπως ανέφερε το αρχικό πρόγραμμα, ρέφερι ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας, ο οποίος ήταν διαιτητής και στο ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-2 στη Λεωφόρο.

Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports