Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πάτρα η ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού για να τιμήσει τον Στραβοπόδη

Στην Πάτρα η ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπι...

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου

Η μεγάλη ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού θα έρθει στην Πάτρα, την Δευτέρα 13 Ιουνίου, όπου θα δώσει φιλικό με την αντίστοιχη της Παναχαϊκής, για χάρη του Βασίλη Στραβοπόδη.

Ο Σύλλογος παλαιμάχων Παναχαϊκής, λοιπόν θα φέρει σε λίγες ημέρες τη θρυλική ομάδα του Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι από τα παλιά.

Για την Παναχαϊκή θα δώσουν το παρών για να τιμήσουν τον Στραβοπόδη, οι Λεβεντάκος, Μιχαλόπουλος, Σπανοσωτηρόπουλος, Σπεντζόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Καραμανλής, Αυγερινόπουλος, Καλφίν, Ανδρούτσος, Σταματόπουλος, Πατρώνης, Βασιλόπουλος, Κύζας, Κυριακόπουλος και Ζερδεβάς.

Την αποστολή των παλαιμάχων του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν οι Ιουνίου, Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Παχατουρίδης, Καλτσάς, Μπονόβας, Τζιωρτζιόπουλος, Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Καλογερόπουλος, Γεωργουδάκης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Καλύβας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Ρούσσος, Σταμάτης, Γαϊτανάρος, ενώ την αποστολή είθισται σε τέτοια ματς να συνοδεύουν και οι Δαρίβας, Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Αγγελής, Σαραλιώτης. Προπονητής, όπως πάντα, ο Αντώνης Τζανετουλάκος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ενώ θα ακολουθήσουν τιμητικές βραβεύσεις και η τιμή εισιτηρίου θα είναι στα 2 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Μία ιστορία 124 χρόνων - ΔΕΙΤΕ σπάνιο φωτογραφικό υλικό

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports