Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ο Πατρινός Χριστόδουλος Κολόμβος πέτυχε το καλύτερο γκολ στο πρωτάθλημα

Πόλο: Ο Πατρινός Χριστόδουλος Κολόμβος π...

Όπως αποφάσισαν οι προπονητές της μεγάλης κατηγορίας

Ο Πατρινός πολίστας Χριστόδουλος Κολόμβος, που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού, αναδείχτηκε ως ο παίκτης με το καλύτερο γκολ, στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών. Επίσης ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, τερματοφύλακας του Εθνικού, επικράτησε στην κατηγορία για την καλύτερη απόκρουση.

Η επιλογή και η ανάδειξη των καλύτερων έγινε από τους 12 προπονητές και τους 12 αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Κολόμβος, αναφερόμενος στο βραβείο αυτό καθώς και για το Έπαθλο Novasports γενικότερα τόνισε: «Πρόκειται, όπως και η εκπομπή άλλωστε, για μια πολύ σημαντική κίνηση, αφού βοηθάει το άθλημα που δεν έχει την προβολή άλλων αθλημάτων. Δεν είναι αυτοσκοπός το βραβείο, αλλά σίγουρα το θέλουμε και το συζητάμε μεταξύ μας». Από την πλευρά του ο Τζωρτζάτος επισήμανε: «Θα ήθελα να το αφιερώσω στο  μικρό μου αδερφό ο οποίος μία ημέρα πριν είχε γενέθλια. Αποτελεί το γούρι μου στη ζωή και στην καριέρα μου».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Novasports: "Το Έπαθλο Novasports, ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού που 13 χρόνια τώρα τυγχάνει ευρείας αποδοχής, από φέτος αναβαθμίστηκε.

Στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικότερης ανάδειξης των πρωταγωνιστών των δύο αθλημάτων, διευρύνει τις κατηγορίες διακρίσεων και βραβεύει περισσότερους αθλητές που πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα, αντί για δύο κατηγορίες βραβείων (MVP και Rookie of the year), θα υπάρχουν επτά κατηγορίες βραβείων στο Volleyball και έξι κατηγορίες στο Water Polo.

Στο Volleyball, εκτός από τους ΜVP και Rookie of the year θα αναδεικνύονται επίσης οι: «καλύτερος Πασαδόρος», «καλύτερος Ακραίος», «καλύτερος Κεντρικός», «καλύτερος Διαγώνιος» και «καλύτερος Λίμπερο». Στο Water Polo εκτός από τον MVP και τον Rookie of the year, θα βραβεύονται οι «καλύτερος Φουνταριστός», «καλύτερος Τερματοφύλακας», «καλύτερος Αμυντικός» και «καλύτερος Περιφερειακός".

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής φιλοξενήθηκαν και δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού, η αρχηγός της ομάδας Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η ταλαντούχα Νικόλ Ελευθεριάδου. Οι  δύο «ερυθρόλευκες» αναφέρθηκαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στη Βουλιαγμένη, αλλά και στη χαμένη ευκαιρία στο Final Four της Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολόμβος στο thebest.gr: “Να γίνουν οι Πατρινοί ο επιπλέον παίκτης μας”

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports