Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

30 άντρες βίασαν 16χρονη και είχαν το θράσος να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο στα social media

30 άντρες βίασαν 16χρονη και είχαν το θρ...

Απόλυτη φρίκη!

Την απόλυτη φρίκη φέρεται να έζησε μία 16χρονη στη Βραζιλία, την οποία βίασαν πάνω από... τριάντα άντρες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να ανεβάσουν στα socia media φωτογραφίες και βίντεο από την αηδιαστική τους επίθεση στην ανήλικη.

Σε αυτές, η ανήλικη παρουσιάζεται αναίσθητη ενώ γύρω της οι δράστες υπερηφανεύονται για την ειδεχθή πράξη τους. Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα η ομάδα των αντρών γελάνε και λένε ότι η νεαρή βιάστηκε «από περισσότερους από 30 άντρες». «Αυτή είναι η διάσημη πόρνη από το Μπαράο» λέει ένας άντρας που βιντεοσκοπεί την κοπέλα αναίσθητη. «Πάνω από 30 άντρες την άφησαν έγκυο», λέει γελώντας ένας άντρας ενώ πολλές ακόμα φωνές ακούγονται στα βίντεο.

Η αστυνομία έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τέσσερις άντρες με έναν εκ των οποίων να είναι ο 19χρονος φίλος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα στην αστυνομία, το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα πήγε στο σπίτι του φίλου της σε μία φαβέλα δυτικά του Ρίο. Μπήκε στο σπίτι του και έμειναν μόνοι... Από εκεί και μετά δεν θυμάται τίποτα... Την Κυριακή, όπως είπε, ξύπνησε γυμνή σε ένα άλλο σπίτι στην ίδια φαβέλα με 33 οπλισμένους άντρες να είναι γύρω της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις