Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΛ.ΑΣ: O "δράκος" του Αμαρουσίου φαίνεται πως σκότωσε την Ελευθερία Αγραφιώτη- Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας

ΕΛ.ΑΣ: O "δράκος" του Αμαρουσί...

Κοινός ο δράστης των επιθέσεων στο Μαρούσι, εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ

«Είναι εξαιρετικά απίθανο σε ένα προάστιο της Αθήνας να εμφανισθούν δύο “δράκοι” την ίδια χρονική περίοδο. Θεωρούμε ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες ο δολοφόνος της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου να είναι ο 30χρονος που συνελήφθη προ διημέρου για έξι επιθέσεις σε γυναίκες σε γειτονική περιοχή. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ο συλληφθείς αρνείται κάθε εμπλοκή.

»Περιμένουμε από ώρα σε ώρα το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για τυχόν ανεύρεση δειγμάτων DNA του 30χρονου στο τρίτο υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης 69χρονης, η οποία είχε εξαφανισθεί από τις 19 Απριλίου. Ψάχνουμε ακόμη στοιχεία από κάμερες, από μαρτυρίες περιοίκων και υπαλλήλων του σουπερμάρκετ αλλά και από σαρώσεις κλήσεων.

»Επιπλέον εξετάζουμε τυχόν λάθη που έγιναν από αστυνομικούς περιφερειακών υπηρεσιών οι οποίοι όταν προ μερικών ημερών είχαν εντοπίσει ύστερα από μαρτυρία σε τηλεοπτική εκπομπή το αυτοκίνητο της 69χρονης στο δεύτερο υπόγειο του ίδιου γκαράζ, δεν ερεύνησαν τον χώρο του τρίτου υπογείου. Και αυτό όχι γιατί ήταν κλειδωμένο αλλά και επειδή φαινόταν περιορισμένης πρόσβασης, σκοτεινό, εγκαταλελειμμένο και επικοινωνούσε μόνο με κλειστά γραφεία του δήμου Αμαρουσίου στο ίδιο κτίριο. Ήταν προφανώς μία λάθος εκτίμηση και έπρεπε να ερευνηθεί ενδελεχώς νωρίτερα...»

Οι πρώτες εικόνες από το υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτη-Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Ανακρίνουν τον "δράκο" του Αμαρουσίου για τον θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτη

Αυτό επεσήμαναν μιλώντας προς «Το Βήμα» υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης συνταξιούχου αλλά και τη δράση του 30χρονου υπαλλήλου σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Συνελήφθη για έξι επιθέσεις εναντίον γυναικών το τελευταίο 20ήμερο κυρίως στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου δίπλα σε μεγάλο σουπερμάρκετ αλλά και στην οδό Αγράφων στην είσοδο υπογείου γκαράζ. Στην τελευταία απόπειρα επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο συλληφθείς ζούσε με τους γονείς του, δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, δεν έπαιρνε οποιαδήποτε σχετική φαρμακευτική αγωγή ούτε είχε οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή.

Στην Αστυνομία τήρησε «αρνητική σταση». Οι αστυνομικοί συνδύασαν από σχετικές αναφορές τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες διερχόμενες με τον χωρισμό του με γυναίκα ρουμανικής καταγωγής που είχε γνωρίσει σε νυχτερινό κέντρο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 30χρονος να ξεκίνησε εναντίον της 69χρονης τη σειρά επιθέσεών του, όταν αυτή επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στο σχετικά απομονωμένο δεύτερο υπόγειο του σουπερμάρκετ. Φαίνεται να της επιτέθηκε, να την παρέσυρε στο κλειστό, σκοτεινό τρίτο υπόγειο, να τη χτύπησε αλύπητητα και πιθανόν να την κακοποίησε σεξουλικά, χωρίς ακόμη να επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική έκθεση.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποθέτουν, χωρίς προς το παρόν αποδεικτιό στοιχείο, ότι ο 30χρονος μερικές εβδομάδες αργότερα άρχισε τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών στις υπόγειες διαβάσεις, όπου όμως δεν είχε το χρονικό περιθώριο, όπως συνέβη στο υπόγειο του σουπερμάρκετ, να προχωρήσει το εγκληματικό έργο του.

Η 69χρονη δεν φέρεται να είχε προσωπικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, φρόντιζε διαρκώς την κατάκοιτη μητέρα της. Το ενδιαφερον της ΕΛ.ΑΣ. είχε εστιασθεί σε αναφορές φίλων της ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ενδιαφερόταν να συλλέξει, για άγνωστο λόγο, χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Και αυτό παρά την εν εξελίξει διαδικασία απόσυρσης αυτών των «δύσχρηστων» χαρτονομισμάτων. Όμως και αυτό, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ίσως να μην έχει καμιά σχέση με τη δολοφονία της. Ερευνήθηκαν ακόμη εξονυχιστικά σπίτια όπου διέμενε εντός και εκτός Αττικής.

 

O "δράκος" του Αμαρουσίου ήθελε να εκδικηθεί για έναν χωρισμό...ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτη που αναζητούσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις