Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η αγαπημένη hairstylist των επωνύµων

Η αγαπημένη hairstylist των επωνύµων

...τελικά, τίποτε δεν είναι τυχαίο!

Είναι ίσως το ωραιότερο και πιο στιλάτο κομμωτήριο της πόλης και η ιδιοκτήτριά του η πιο προσηλωμένη στη δουλειά της, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο στις δημιουργίες της, όσο και στην εμπιστοσύνη που της έχουν οι πελάτες της, οι οποίοι αφήνονται µε σιγουριά στα... ψαλίδια της.

Το ταλέντο της γνωστής hairstylist, αναγνωρίζουν όχι µόνο γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και άνδρες που επιλέγουν σταθερά το κομμωτήριο της Ρήγα Φεραίου, ενώ στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες. Γνώστης των τεχνικών αλλά και των προϊόντων που απαιτούνται για την κάθε περίπτωση, η εντυπωσιακή Φωτεινή Τσαβαλά εγγυάται όχι µόνο στυλ, αλλά και λάμψη, υγεία και προστασία για τα μαλλιά σας, ενώ οι εταιρείες Schwarzkopf, Sebastian και Wella µε τις οποίες συνεργάζεται, προτείνουν ειδικές σειρές για την άνοιξη και το καλοκαίρι, για κάθε τύπο μαλλιών ξεχωριστά, σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Φωτεινή Τσαβαλά, πιστεύει ότι πρέπει να βαδίζεις σύμφωνα µε την προσωπικότητα και το στυλ κάθε πελάτη και το ένστικτό της τη δικαιώνει καθώς η έμπνευση δεν την εγκαταλείπει ποτέ. Αμέτρητες είναι οι μέλλουσες νύφες που της έχουν εμπιστευθεί την "ημέρα της ζωής τους" ενώ η ενημέρωσή της είναι συνεχής πάνω στις νέες τάσεις, µε συμμετοχή της σε εξειδικευμένα σεμινάρια. Διότι, τελικά, τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Info:

Ρήγα Φεραίου & Κανάρη, Πάτρα
τηλ.: 2610 243 018

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά