Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Προβάδισμα τίτλου ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Προβάδισμα τίτλου ο Ολυμπιακός

Νίκησε 77-72 τον Παναθηναϊκό

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχούς πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που κράτησε αλώβητο το ΣΕΦ στο τρίτο παιχνίδι των τελικών, νίκησε 77-72 τον Παναθηναϊκό κι έκανε το 2-1.

Όπως στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, έτσι κι απόψε τους «ερυθρόλευκους» οδήγησε στη νίκη ο αρχηγός τους. Ο «Kill Bill» φώναξε δυνατά «παρών» στο τέλος, πήρε την μπάλα και τα σουτ όταν οι συμπαίκτες του δίσταζαν και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη, που τρία λεπτά πριν τη λήξη δεν φαινόταν στον ορίζοντα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, προηγήθηκε 8-2 αλλά με τους Παπαγιάννη να κυριαρχεί στον αέρα και να σκοράρει απέναντι στον Μιλουτίνοφ οι «πράσινοι» έτρεξαν σερί 10-0 και προσπέρασαν με 12-8, για να κλείσουν το δεκάλεπτο στο 21-17.

Ο Λοτζέσκι άρχισε να σκοράρει στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ξαναπέρασαν με 22-21 και στη συνέχεια οι Στρόμπερι, Χάκετ έδωσαν ενέργεια και σκορ για το 32-26, όμως οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα και με τους Φώτση, Φελντέιν προηγήθηκαν με 44-39 και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 44-41.

Κάπως έτσι πήγε το παιχνίδι ως το 30΄ (57-62), ενώ στην τελευταία περίοδο ένα «κόλλημα» του Ολυμπιακού έφερε τον Παναθηναϊκό στο 59-66, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πολλά ριμπάουντ. Οι γηπεδούχοι είχαν κολλήσει επιθετικά, έχασαν και τον Πρίντεζη με τραυματισμό, αλλά κάπου εκεί ήρθε το… black out του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου το εκμεταλλεύτηκε, έτρεξε σερί 12-0 με τους Σπανούλη (κυρίως) και Παπαπέτρου να σκοράρουν σημαντικά τρίποντα, προηγήθηκε με 71-66 στα 1:48΄΄ πριν τη λήξη και κράτησε τη διαφορά ως το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Κορυφαίος ο Μπουρούσης

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports