Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέα μοναδικά αρώματα μας περιμένουν σε τιμές-έκπληξη στο Celeste!

Νέα μοναδικά αρώματα μας περιμένουν σε τ...

Το ξεχωριστό αρωματοπωλείο στην οδό Πατρέως

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Πάτρας -στην οδό Πατρέως μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος- το αρωματοπωλείο Celeste εξέπληξε τόσο με την ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων του, όσο και με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τους!

Ένας συνδιασμός που αμέσως έκανε πολλούς Πατρινούς να το επιλέξουν για τις αγορές των αρωμάτων τους.

Οι υπεύθυνοι του Celeste μας ενημέρωσαν για τα νέα ξεχωριστά προϊόντα που φιλοξενούν στο κατάστημά τους, τα οποία είναι τα εξής:

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ ROBERTO CAVALLI PARADISO

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DSQUARED2 WILD

Love Story από Chloe είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Love Story κυκλοφόρησε το έτος 2014. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Anne Flipo. Οι νότες κορυφής είναι νερόλι, Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ, λεμόνι και αχλάδι; οι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, στεφανωτίς, τριαντάφυλλο, Φραγκοστάφυλλο και ροδάκινο; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Κέδρος, ξύλο κασμήρι και πατσουλί.

Hugo Boss Unlimited από Hugo Boss είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Hugo Boss Unlimited κυκλοφόρησε το έτος 2014. Η νότα κορυφής είναι μέντα; η μεσαία νότα είναι ανανάς; οι νότες της βάσης είναι πολύτιμα ξύλα και λάβδανο.

Gucci Bamboo από Gucci είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Gucci Bamboo κυκλοφόρησε το έτος 2015. Η νότα κορυφής είναι Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ, κρίνος Καζαμπλάνκας και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο και βανίλια Ταϊτης.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ! ΦΡΑΟΥΛΑ , ΡΟΔΑΚΙΝΟ , ΒΑΝΙΛΙΑ .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά