Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά πρώτη φορά έξω από τα δικαστήριο: «Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα»- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά πρώτη φορά έ...

Χθες η υπόθεση συζητήθηκε στο Διοικητικό Εφετείο

Στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας βρέθηκε χθες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπου συζητήθηκε η υπόθεση του προστίμου ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για εμβάσματα που μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, ύψους 5,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κάμερα του Star και ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης συνάντησαν τον τραγουδιστή έξω από το Εφετείο, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα συζητήθηκε η φορολογική υπόθεση εδώ στο διοικητικό δικαστήριο μετά την δίκη του ΣτΕ, και ελπίζοντας στην ελληνική δικαιοσύνη, περιμένω την απόφαση. Όλη αυτή η περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά σέβομαι και ελπίζω στην απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης».

«Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφασή σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτήν την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν», είπε κατά την ακροαματική διαδικασία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Με τη σειρά της, η συνήγορος του αγαπημένου καλλιτέχνη, Ευαγγελία Μάντζιου τόνισε: «Ο κύριοςΧατζηγιάννης έχει προσκομίσει όλα τα στοιχεία και θεωρούμε ότι θα δικαιωθεί, εφόσον αυτά που έχουμε προσκομίσει είναι ακριβή» και εξήγησε ότι ο εντολέας της είχε υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, καταβάλλοντας 45.000 ευρώ το μήνα.

Στο δικαστήριο, ο λογιστής του Μιχάλη Χατζηγιάννη παρουσίασε πλήθος εγγράφων και παραστατικών στην προσπάθειά του να στηρίξει τον ισχυρισμό ότι τα χρήματα που μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ήταν νόμιμα και φορολογημένα.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight