Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε λιγότερο από μήνα καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες η "Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή" -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Σε λιγότερο από μήνα καταφθάνει στις ελλ...

Είναι το σίκουελ του πρώτου φιλμ που είχε βγει το 1996

Πλησιάζει η πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες της περιπέτειας καταστροφής «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή - Independence Day: Resurgence» που αποτελεί τη συνέχεια της πρώτης υπερεπιτυχημένης ταινίας που είχε παιχθεί πριν από 20 χρόνια, το 1996.

Ο πλανήτης Γη λοιπόν δέχεται «Νέα Απειλή». Από τις 23 Ιουνίου 2016 δεν θα είμαστε ασφαλείς πουθενά, όπως εύστοχα αναφέρει το διαφημιστικό σλόγκαν της ταινίας.

Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Τζαντ Χιρς, Βίβικα Α. Φοξ, Μπρεντ Σπάινερ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Τζέσι Άσερ, Μάικα Μονρό, Σίλα Ουόρντ.

Η ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε 3D σε διανομή από την εταιρεία Odeon στις 23 Ιουνίου 2016 και θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture