Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Captain America και Iron Man επισκέφθηκαν 18χρονο φαν τους που διαγνώστηκε με λευχαιμία

Οι Captain America και Iron Man επισκέφθ...

Στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ

Μπορεί στη νέα περιπέτεια της Marvel Κόμικς «Captain America: Civil War, Εμφύλιος Πόλεμος» που έχει σαρώσει εμπορικά σε όλο τον κόσμο, με τις εισπράξεις να  έχουν φτάσει αισίως το 1 δισεκατομμύριο, 60 εκατομμύρια δολάρια, να είναι αντίπαλοι και να έχουν μία σκηνή όπου πραγματικά ρίχνουν πολύ ξύλο ο ένας στον άλλο, στη ζωή όμως ο Captain America – Κρις Έβανς και ο Iron Man – Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σκορπίσουν το καλό!

Όπως αναφέρει ανάρτηση του σινεφίλ σάιτ flix.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Avengers βρίσκονται στο πλευρό των πιο φανατικών θαυμαστών τους, χαρίζοντας λίγη από τη δύναμή τους σε παιδιά που την έχουν ανάγκη περισσότερο απ' όλους.

Ήταν πριν λίγο καιρό όταν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ βρέθηκε στην παιδική πτέρυγα του Νοσοκομείου Great Ormond Street Hospital (GOSH) και τώρα μαζί με τον Κρις Έβανς, όχι σε εμφύλιο πόλεμο, όπως τους θέλει η νέα θεαματική περιπέτεια του Captain America, έφτασαν στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και επισκέφθηκαν ένα 18χρονο αγόρι που διαγνώσθηκε δεύτερη φορά με λευχαιμία.

Το φωτογραφικό υλικό παρέδωσε στη δημοσιότητα η Γκούινεθ Πάλτροου, συμπρωταγωνίστρια του Τόνι Σταρκ/Iron Man – Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

*Η νέα ταινία του Captain America που συνεχίζει να προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα, έχει ήδη ξεπεράσει τα 210.000 εισιτήρια πανελλαδικά, σε 3 εβδομάδες. Το φιλμ διανέμει η εταιρεία Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight