Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Παπανδρέου από την Πάτρα: "Λοιδορήθηκα όσο κανείς- Θα μπω ξανά μπροστά- Δεν ζητάμε συγγνώμη... "- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Παπανδρέου από την Πάτρα: "...

Εγκαινιάζοντας μια περίοδο περιοδειών σε όλη τη χώρα

21:28 «Πάμε μαζί ξανά… Χρειαζόμαστε ένα μορατόριουμ μεταξύ μας, μεταξύ των πολιτών, έναν διάλογο ήσυχα και απλά με αλήθειες μεταξύ μας. Αρκετά οι ηγεσίες δίχασαν τους πολίτες.», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου. Την ώρα δε που αναφέρθηκε στα συναίσθημα που το γεννάει η παρουσία του στα «Άγια χώματα της Αχαΐας», διεκόπη από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι φώναζαν το σύνθημα «Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς».

«Οι αγώνες τόσων γενεών που πάλεψαν και με τον Ανδρέα και τον Γεώργιο μας ενώνουν. Είμαι ακόμα εδώ, είμαστε ακόμα εδώ, ενωμένοι με ιστορία και αξίες. Σας ξέρω και με ξέρετε», απάντησε ο κ. Παπανδρέου. Είμαι αποφασισμένος οι επόμενες εκλογές να βρουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο χέρι του κάθε πολίτη, με πλήρες οπλοστάσιο θέσεων και προτάσεων για το μέλλον του τόπου.

Θα μπω ξανά μπροστά αλλά σας χρειάζομαι όλους, τώρα που οι μύθοι κατέρρευσαν. Τώρα ήρθε η δική μας ώρα, περήφανοι για το έργο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος όμως την ίδια ώρα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και συνεργασιών των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. «Είμαστε πάντα ανοικτοί στο διάλογο αλλά αλλεργικοί στην συναλλαγή», υπογράμμισε.

 

 

21:02 Στην πορεία της ομιλίας του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Ακόμα υπάρχουν αρκετοί  Έλληνες που πιστεύουν ότι την χώρα χρεοκόπησα δύο λέξεις από μια ομιλία μου και όχι η καραμανλική λαίλαπα της περιόδου 2004-2009… Στην περσινή διαπραγμάτευση το παίζαμε τρελοί, ωραίο για Ριάλιτι Σόου. Λοιδορήθηκα όσο κανείς… δεν κρατάω όμως κακία σε κανένα. Μπορούμε να προχωρήσουμε; Να πάμε παρακάτω. Δικός μου εχθρός δεν είναι ο Τσίπρας όπως δεν ήταν και ο Σαμαράς.»

 

 

20:42 Και συνέχισε ο Γιώργος Παπανδρέου: «Ο δικός μας δρόμος δεν ήταν μόνο σκληρά μέτρα αλλά και μεταρρυθμίσεις.

Από το ’12 έχουμε να ακούσουμε για πραγματικές μεταρρυθμίσεις, ασχολήθηκαν με το 4-4-2 στο Δημόσιο, με το πώς θα παγιδευτεί ο Τσίπας σε αριστερή παρένθεση, με το σακάκι του κάθε Βαρουφάκη κ.α.. Όλος ο πολιτικός κόσμος ασχολείται με οτιδήποτε άλλο από το να κάνουν καμιά μεταρρύθμιση.  Ούτε η δεξιά ούτε η αριστερά είχαν πραγματικό πρόγραμμα. Μόλις έκατσαν στις καρέκλες της εξουσίας χάθηκε η αντιμνημονιακή τους στάση.

Ασχολούνται με ανούσιους κομματικούς σκυλοκαβγάδες. Οι χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup ήταν λίγο καλύτερες του αναμενομένου…. Αλλά οι αποφάσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα ενός δειλού και στενόμυαλου συμβιβασμού ειδικά για το χρέος.»

 

20:32 "Δεν ζητάμε συγγνώμη, κάναμε το χρέος μας", ανέφερε ανοίγοντας την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου".

 

20:27 Έφθασε πριν από λίγο στην Πολιτεία της Πάτρας ο Γιώργος Παπανδρέου. Ένθερμη η υποδοχή των περίπου 500 πολιτικών του φίλων που φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

 

20:10 Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει ήδη συγκεντρωθεί στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας όπου, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Γιώργος Παπανδρέου.

Ανάμεσα σε όσους παραβρίσκονται στον προαύλιο χώρο των Σφαγείων και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

 

 

 

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον χώρο «Πολιτεία», στην Πάτρα μιλάεισε λίγο  ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Παπανδρέου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο περιοδειών σε όλη τη χώρα. Ο επικεφαλής του KINHMATOΣ επισκέφθηκε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας όπου τον υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΕΚΠ Σταυρούλα Νικολάου, στελέχη της διοίκησης και υποστηρικτές του Κινήματος και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σχετικά με τις αποφάσεις του Eurogroup χθες σχολίασε: «Kαλύτερες του αναμενόμενου, αλλά πολύ κατώτερες για τις ανάγκες της χώρας» και συμπλήρωσε ότι «είναι προϊόν συμβιβασμού». Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι προϊόν συμβιβασμού μεταξύ των θεσμών, ειδικά μεταξύ της Ευρώπης, της Γερμανίας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά δυστυχώς με απούσα την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις