Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΜΑΡΙΕΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ THEBESTVIEW ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΑΝΔΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ CLASSICO

Η ΜΑΡΙΕΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ THEBESTVIEW ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Τα πιο όμορφα πράγματα είναι αυτά που δεν περιμένεις ποτέ»

Πριν παρουσιάσει τη νέα της σειρά αρχαικών σανδαλιών Mariettas Fantasy για το φετινό καλοκαίρι (είμαστε όλοι καλεσμένοι στο γυναικείο Classico αυτή την Παρασκευή 27/5 στις 8 μ.μ.) η εντυπωσιακή Μαριέτα Χρουσαλά μίλησε στο thebestVIEW. Πρώην Σταρ Ελλάς και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα, έγινε ευρύτερα γνωστή ως τηλεπαρουσιάστρια και σήμερα ασχολείται με το shoe design ζώντας μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Τα σανδάλια της σε ταμπά, μαύρο και μεταλλικούς τόνους λανσάρονται πια εντός κι εκτός συνόρων. Διαβάστε τί μας είπε, πριν τη γνωρίσουμε την Παρασκευή από κοντά στο πολυαναμενόμενο κοκτέιλ μόδας.

-Πώς αποφασίσατε να στραφείτε στο χώρο του υποδήματος;

To να φτιάχνω σανδάλια ήταν κάτι κάτι που έκανα για μένα και ξαφνικά μου γεννήθηκε η ιδέα να το κάνω και επαγγελματικά μετά από παρότρυνση του συζύγου μου, γιατί στα ταξίδια μας στο εξωτερικό τα φορούσα αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια. Μου άρεσε πολύ και εξελίχθηκε πολύ καλά, μέχρι που τώρα είναι και επάγγελμα μου. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, αλλά καμία φορά τα πιο όμορφα πράγματα, είναι αυτά που δεν περιμένεις ποτέ.

-Ποιά ήταν τα ερεθίσματα για τη φετινή σειρά, που πραγματικά δείχνει εντελώς διαφορετική από τα παλιότερα σχέδιά σας;

Εμπνέομαι από την αρχαία Ελλάδα. Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να φτιάχω πρωτότυπα σχέδια με βάση την μυθολογία ή την ελληνική ιστορία. Αποτυπώνω κάποια σχέδια από αρχαίες παραστάσεις, από αγάλματα, από γλυπτά και προσπαθώ να τα κάνω ένα ωραίο σχέδιο σανδάλι.

 

-Πιστεύετε πως ο κόσμος εμπιστεύεται πλέον τα ελληνικά brands;

Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρώ ότι γενικά τα ελληνικά brands έχουν καλή ποιότητα και προσεγμένα προιόντα. Εμένα μου αρέσουν αρκετά πολλές εταιρείες ελληνικές και όσο μπορώ τις στηρίζω. Είναι  καλό να ενθαρρύνουμε τέτοιες ιδέες και πρωτοβουλίες. Το έχει ανάγκη και η χώρα μας.

 

-Τί σας αρέσει στη ζωή στο Μαιάμι και τί σας λείπει από την Ελλάδα; Εχουν γίνει προσπάθειες προώθησης των Mariettas fantasy στο εξωτερικό;

Βεβαίως και πουλάω και στο εξωτερικό. Από εκεί ξεκίνησα μάλιστα την αρχαιοελληνική σειρά. Την έδειχνα στην διεθνή έκθεση της Ιταλίας και άρχισα να εξάγω τα σανδάλια. Τώρα έχουμε πελάτες σε περίπου δέκα χώρες σε όλο τον κόσμο. Τους αρέσουν πολύ τα αρχαιελληνικά σχέδια, ειδικά σε σανδάλια. Τα προτιμάνε.Φυσικά και δεν μένουμε εκεί αλλά συνεχίζουμε να ενισχύουμε την προσπάθεια αυτή και ελπίζω ότι θα την πάμε ακόμα πιο πέρα.

Η ζωή στο εξωτερικό είναι λίγο διαφορετική από την Ελλάδα όσον αφορά κάποια πράγματα στην ποιότητα ζωής, που ενώ εκεί είναι αυτονόητα, εδώ δεν υπάρχουν καν σαν σκέψη. Κατά τα άλλα η καθημερινότητα μας είναι ίδια: με τις δουλειές μας και την οικογένεια μας.

 

-Εχετε ξανάρθει στην Πάτρα; Τί άποψη έχετε για την πόλη μας;

Εννοείται ότι έχω έρθει πολλές φορές και για δουλειά αλλά και για διακοπές. Είναι μια όμορφη πόλη με πολλά πράγματα να κάνεις και φυσικά γεμάτη ζωή επειδή έχει πολύ νέο κόσμο. Προσφέρει πολλές εξορμήσεις σε γύρω μέρη τα οποία είναι μερικά χιλιόμετρα μακρία και είναι παραμυθένια. Εχω και φίλους από την Πάτρα και πάντα θα έχω ένα καλό λόγο για να γυρίζω πίσω.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View