Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Άλμα Ζωής Αχαϊας: "Είσαι γυναίκα 20-39 ετών; Πρόσεξε το στήθος σου... Σαν τα μάτια σου"!

Άλμα Ζωής Αχαϊας: "Είσαι γυναίκα 20...

Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης Νέων Γυναικών ηλικίας 20-39 ετών

Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Εξετάσεων σε Νέες Γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και έχει ως μήνυμα «Πρόσεξε το στήθος σου, σαν τα μάτια σου!».

Στόχοι Προγράμματος:

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού  καθώς τα  ηλικιακά όρια  εμφάνισης  της  νόσου  έχουν μειωθεί.

Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής   εξέτασης από χειρουργό μαστού για 10 ημέρες, από τις 6 - 17 Ιουνίου 2016.

Ραντεβού για εξετάσεις:

Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν  να τηλεφωνούν  στον  Σύλλογο,  για  να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση, το διάστημα 30 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2016, ώρες 10:00 – 12:00μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 222274

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 17:00 - 21:00μ.μ. από Χειρουργούς Μαστού στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being