Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ «Αναιρέσεις 2016»

Πάτρα: Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ «Αναιρ...

Στις 3 με 4 Ιουνίου

Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ «Αναιρέσεις 2016» που θα γίνει στις 3 με 4 Ιουνίου στην Πάτρα, στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πλούσιο και περιλαμβάνει και τις δύο μέρες σημαντικά ονόματα της μουσικής εναλλακτικής και ανεξάρτητης σκηνής, προερχόμενα από διάφορα μουσικά ρεύματα και είδη.

Την πρώτη μέρα, την εμφάνισή της στην σκηνή των Αναιρέσεων θα κάνει η Πατρινή μπάντα «Tourlou the Band»,  ακολουθεί ο Φιλοκτήτης,  ενώ στην συνέχεια εμφανίζεται ο Εισβολέας.  Για το τέλος η βραδιά περιλαμβάνει λαϊκό παραδοσιακό γλέντι με τους Σκαζάκας.

Την δεύτερη μέρα την αρχή στο μουσικό πρόγραμμα θα την κάνουν οι We.own.the.sky – Raindrops And Oceans, στη συνέχεια οι  Godsleep – The Call, ακολουθούν οι Nightstalker – Dead Rock Commandos  και μετά οι Nightstalker – Line.

Η βραδιά πρόκειται να τελειώσει με λαϊκό και ρεμπέτικο γλέντι με τους Γιώργο Γκριζιώτη (μπουζούκι),  Σπύρο Δελέγκο (κιθάρα) και  Ανδρέα Σταματόπουλο (ακορτεόν) να ξεσηκώνουν το κοινό. Η είσοδος και τις δύο μέρες είναι στα 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture