Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι δημόσιες ευχαριστίες του Προέδρου του Ασύλου Ανιάτων Πατρών Ανδρέα Παναγόπουλου

Οι δημόσιες ευχαριστίες του Προέδρου του...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η ευχαριστήρια επιστολή- ανακοίνωση του απερχόμενου Προέδρου Ασύλου Ανιάτων Πατρών Ανδρέα Γ. Παναγόπουλου, έχει ως εξής:

"Από τα βάθη της ψυχής μου ευχαριστώ και ευγνωμονώ τα μέλη του Φ.Σ και του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους να με εκλέξουν στην θέση του Προέδρου την τετραετία 27/5/12 έως 29/05/16.

Γνώρισα βαθύτερα και έζησα το επιτελούμενο έργο της “διακονικής παρουσίας’’ τόσων εκατοντάδων συμπολιτών μας κοντά στα κρεβάτια του πολυετούς πόνου, ένα είδος ζωντανού τάφου των ανιάτων μας που περιμένουν από όλους εμάς , δράσεις και την παρουσία μας, να μετατρέψουμε την κατάσταση του πόνου τους σε διάβαση ανακούφισης και χαράς της καθημερινότητάς τους σαν συγ-κοινωνοί Αγάπης. Mιας Αγάπης που ενδιαφέρεται για τις σωματικές και υλικές τους ανάγκες, όπως οι διψασμένοι για νερό, οι πληγωμένοι για φάρμακο, οι πεινασμένοι για ψωμί, ταυτόχρονα όμως την τροφοδότηση και την ενδυνάμωση της ψυχικής και πνευματικής τους κατάστασης.

Οι ανίατοι άνθρωποι μου έδωσαν αναστάσιμα μηνύματα και παραδείγματα: Της Υπομονής (αείμνηστος Στέργιος- 45 χρόνια ανίατος-, κα Μαρία, κος Γιώργος, κος Αντώνης, κος Κώστας κ.α), Της Προσευχής ( αείμνηστη Διονυσία, κα Ειρήνη, κα Κατερίνα, κος Γιάννης κ.α),Της Συγχωρητικότητας και του χαμόγελου (κα Τασία, κος Κώστας, η κα Φούλα, η κα Ευανθία, η κα. Στέλλα κ.α) Δοξολογίας προς τον Κύριον παρά τις επώδυνες και ανίατες αρρώστιες τους που τους είχε επιτρέψει και παραχωρήσει ο Θεός, ζώντας την καθημερινότητα με αναμονή, προσμονή και ελπίδα για την αιώνια ΄΄Ανάστασιν Ζωής΄΄ της Βασιλείας του Θεού.

Οι Ελεήμονες συμπολίτες με τις τακτικές τους επισκέψεις , οι εθελόντριες-ντές,  οι κυρίες Χριστιανικής Στέγης Πατρών, της Χριστιανικής  Εστίας, του Ομίλου Συμπαράστασης και Αγάπης, Σαμαρείτισσες, Ερυθροσταυρίτισσες Κοινωνικής Πρόνοιας, τα χορευτικά με τον αείμνηστο Πρόεδρο Θανάση Φραντζή του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, του π. Ειρηναίου με τα χορευτικά της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου, του Παμμικρασιατικου Συλλόγου με τον Πρόεδρό του κ. Θεόδωρο Τουλγαρίδη, τη χορωδία των Νηπιαγωγών Αχαΐας με μαέστρο την κυρία  Χαρά Βοϊνεσκου,   μαθητές/τριες με τους δασκάλους και καθηγητές τους των Σχολείων της Πάτρας, τον εμπορικό και χριστιανικό κόσμο της πόλης μας, που τακτικά πρωινά και απογευματινά   παρηγορούσαν, συμπαραστέκονταν, τάιζαν και έκαναν συντροφιά στους τροφίμους  απαλύνοντάς τους τον πόνο του «κραββατόν» τους, ψυχικά, πνευματικά, σωματικά και υλικά.

Ξεχώρισα εργαζόμενους, «πρόσωπα Κυρίου» με διακριτή αγάπη στους ανίατους, πρόθυμους που τους συμπεριφέρονταν σαν γονείς τους και οι τρόφιμοι τους αισθάνονταν σαν παιδιά τους και εγγόνια τους.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αφιέρωσαν την ζωή τους στην προσφορά της φιλανθρωπίας και της ευσπλαχνίας ΄΄ πλήρης αγαθών έργων και ελεημοσυνών ΄΄. Τον αείμνηστο Γιάννη Καραπλή, τα πολυετή ιστορικά στελέχη κ.Γεώργιο Οικονομόπουλο, την κα Νικολίτσα Αρβανιτοπούλου κα.

Τον Διευθυντή που αγωνίζεται και με περισσότερη διοικητική εμπειρία διαχείρησης του Φ.Σ και με επιστημονικές γνώσεις  στο ανθρώπινο δυναμικό των 65 εργαζομένων, των 120 τροφίμους και τα έσοδα- έξοδα εκατοντάδων ευρώ.

Το επιτελείο της Γραμματείας, το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό , τις Προϊσταμένες, τις Νοσηλεύτριες - τές , τις μαγείρισσες, πλύντριες, καθαρίστριες και άλλους συνεργάτες.

Διέθεσα αυτά τα χρόνια πολύ χρόνο εργασίας, κόπο, επιστημονικές γνώσεις, οικονομίες,  δάκρυα κ.α και πλούτισα από ψυχική και πνευματική ευτυχία, εμπειρίες, ευλογίες, ευχές από τόσες και τόσους γερόντισσες/ ντες.

Γνώρισα την Αγία Ωραιοζήλη και την προστάτιδα Αγία Ευφροσύνη και τους ανθρώπους της που με παρηγορούσαν με ευφρόσυνα συναισθήματα σε κάθε δύσκολη στιγμή και απόφαση της νόμιμης λειτουργίας του Φ.Σ.

Ασπάζομαι και Ευγνωμονώ προσωπικά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ Χρυσόστομο που μας στήριξε και στηρίζει το Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο του Φ.Σ Επισκεπτόμενος και Λειτουργώντας σε Αυτό.  Με τις ευλογίες του και την άδεια του έχει Λειτουργήσει ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος και Λειτουργεί τις Κυριακές στο Ναό μας ο π. Γεώργιος Μπιτσάκος με σεβαστούς Ιερείς της Μητροπόλεως μας και της ενορίας Ι. Ν. Παντοκτάτορος που πλαισιώνουν λειτουργικά και πνευματικά το Ίδρυμα και της εκδηλώσεις μας.

Υπόσχομαι στους ανθρώπους του Φ.Σ και τα Μέλη μας , με τη Χάρη του Τριαδικού Θεού μας και τις πρεσβείες της Αγίας Ευφροσύνης,  «όσο περπατώ και είμαι όρθιος και ορθώς» να βρίσκομαι  κοντά τους «διακονώντας τους» με αγάπη έργων, λόγων και προσευχής, δοξάζοντας τον Αναστάντα Κύριο μας Ιησού Χριστό και τους ανθρώπους του για την καλή λειτουργία και την Κοινωνική Αλληλεγγύη στον τόπο μας του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ".

 

Την Κυριακή 29 Μαΐου γίνονται εκλογές για την αάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ασύλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις