Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Δυναμικό ξεκίνημα για Ναδάλ

Τένις: Δυναμικό ξεκίνημα για Ναδάλ

Στη Γαλλία

O Ράφα Ναδάλ πραγματοποίησε δυναμικό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα του στο γαλλικό Όπεν, συντρίβοντας τον Σαμ Γκροθ με 3-0 και κατακτώντας όλα τα σετ με 6-1, ύστερα από μια ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

To No 4 του ταμπλό και εννιά φορές πρωταθλητής στο Roland Garros μέτρησε μόλις 3 αβίαστα λάθη και 25 winners, ενώ είχε 8/14 breaks απέναντι στον Αυστραλό.

Πολύ πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον Άντι Μάρεϊ, που προερχόμενος από τον τίτλο στη Ρώμη παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης απέναντι στον πολύπειρο Ράντεκ Στέπανεκ.

Ο Βρετανός πρωταθλητής βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας τα πρώτα δύο σετ (3-6), κατακτώντας το τρίτο (6-0) και προηγούμενος στο τέταρτο με 4-2, πριν το σκοτάδι διακόψει τον αγώνα χθες το βράδυ.

Σήμερα ο Μάρεϊ, ξεκούραστος πια, επανέκαμψε και έκλεισε το 4ο σετ με 6-3, για να κατακτήσει το πέμπτο και μαζί τη νίκη με 7-5, χάρις στο break στο 11ο game.

Αύριο ο τρεις φορές ημιφιναλίστ της διοργάνωσης θα παίξει με τον 22χρονο Γάλλο Ματίας Μπουργκέ, που νίκησε χθες με 3-0 (7-5, 7-6, 7-6) τον Ζόρντι Σάμπερ - Μοντάνα.

Σε άλλους σημερινούς αγώνες, ο Τόμας Μπέρντιχ απέκλεισε τον Βάσεκ Πόσπισιλ με 3-0 (6-3, 6-2, 6-1) και θα βρει μπροστά του τον Μάλεκ Τζαζίρι, ενώ ο Μπόρνα Τσόριτς νίκησε τον Τέιλορ Φριτζ με το ίδιο σκορ (6-3, 6-1, 6-3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τένις: Δύσκολη πρεμιέρα για τον, περσινό νικητή, Σταν Βαβρίνκα στο Ρολάν Γκαρός

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports