Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αθηνά Ωνάση - Ντόντα: To love story και η απιστία που οδήγησε στο χωρισμό! Ποια είχε προειδοποιήσει την κληρονόμο;

Αθηνά Ωνάση - Ντόντα: To love story και ...

Ο έρωτας, η απιστία και ο χωρισμός μετά από 11 χρόνια γάμου

Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, αγαπήθηκαν πολύ και τώρα μετά από 11 χρόνια γάμου τραβούν δρόμους χωριστούς. Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο(γνωστός ως Ντόντα) αποφασίζουν να χωρίσουν και η είδηση σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία. Στην αρχή όλοι μιλούν για μια απλή κρίση στο γάμο, καθώς όμως το κουβάρι ξετυλίγεται και ανοίγουν τα στόματα, το love story του ζευγαριού φαίνεται πως φθάνει μια και καλή στο τέλος του. 

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα “Epoca” το ζευγάρι χωρίζει μετά από 11 χρόνια γάμου και παρόλο που υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους (έτσι τουλάχιστον φαίνεται να λένε οι φίλοι τους), η απόφαση είναι αμετάκλητη. Μια απόφαση που πήρε η ίδια η Αθηνά, η οποία από τις αρχές του Μάη κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα της και χωρίς τον ως τότε λατρεμένο σύζυγό της. Η Αθηνά μάλιστα βρίσκεται για πρώτη φορά σε τουρνουά στο Αμβούργο και από το πλευρό της απουσιάζει ο καλός της. Οι πρώτες φήμες ξεκινούν και φουντώνουν με το δημοσίευμα πως χωρίζουν, παρά τις προσπάθειες του Ντόντα για επανασύνδεση. 

Ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά

Μια μέρα νωρίτερα, δημοσίευμα του γερμανικού site bunte.de, αναφέρει πως η Αθηνά Ωνάση έπιασε επ' αυτοφώρω τον επί 11 χρόνια σύζυγό της με μια Ισπανίδα. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, στις αρχές του Μαΐου που βρέθηκαν εκτός σπιτιού για δύο τουρνουά η Αθηνά έπιασε τον Ντόντα με άλλη. Από τότε ο χωρισμός οριστικοποιήθηκε και τώρα επικοινωνούν μόνο μέσω των δικηγόρων τους. 

Και παρά τις προσπάθειες του περιβάλλοντός τους, μάλλον η απόφαση της Αθηνάς δεν αλλάζει: “Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο κανείς να ξέρει αν τελικά θα μπορέσουν να είναι ξανά μαζί. 


Πώς ξεκίνησε το love story τους;

Συναντήθηκαν το 2002, όταν η διάσημη κληρονόμος που προσπαθεί να κρατά πάντα την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα ήταν μόλις 17 χρόνων. Οι δυο τους ήταν στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Ο Ντόντα τότε, βρισκόταν στα χωρίσματα με την μητέρα της κόρης του Vivienne και γνώρισε την Αθηνά και την ερωτεύτηκε. 



“Συναντηθήκαμε το 2002 όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ήμασταν και οι δυο στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Η μητέρα της κόρης μου, Σιμπέλ Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε το 2011, με είχε αφήσει μόνο και επέστρεψε στη Βραζιλία, μετά την τελευταία μας διαμάχη: Είχε κουραστεί από την περιπλάνηση μου, η οποία όμως ήταν αναγκαία για την καριέρα μου. Είχε πάρει μακριά τα παιδιά, τη 3χρονη Vivienne και τον 5 χρόνο, Fernado, από τον πρώτο της γάμο, τον οποίο είχα σαν δικό μου γιο. Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι, αλλά το τέλος αυτής της σχέσης με γέμισε θλίψη. Η Αθηνά με πλησίασε δειλά, με λεπτότητα, που συνοδεύει πάντα την αγάπη μας”, είχε αποκαλύψει ο Ντόντα στο Hello.

Ο διάσημος Ολυμπιονίκης, μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ήταν η πρώτη τους συνάντηση: “Με πολλή συγκίνηση. Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου, καθώς έμεναν δύο μόνο εβδομάδες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Xeres de la frontera. Η Αθηνά πλησίασε για να με χαιρετήσει, κι όταν είδε την έκφραση μου, με ρώτησε γιατί ήμουν τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη τη στιγμή, έγινε πυρκαγιά. Από τότε δε χωρίσαμε ποτέ”... Ποτέ ως τώρα!


Ο λαμπερός γάμος στο Σάο Πάολο

Η Αθηνά είναι μια απλή κοπέλα που δεν φημίζεται για την αδυναμία της στα “λούσα”. Ο γάμος της, όμως, με τον Ντόντα τελέστηκε με τη χλιδή που θα άρμοζε σε μια Ωνάση. Στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, στο Ιδρυμα Μαρίας Λουίζας-Οσκαρ Αμερικάνο (Maria Luisa & Oscar Americano Foundation), στην αριστοκρατική περιοχή Μορούμπι του Σάο Πάολο, χίλια μπουκάλια σαμπάνια τοποθετήθηκαν στον πάγο προκειμένου να πιουν στην υγειά του ζεύγους οι περίπου 750 καλεσμένοι του. Καθώς οι 450 φύλακες ασφαλείας επαγρυπνούσαν και οι παπαράτσι του «Caras» πάσχιζαν μέσα από ένα ελικόπτερο να ξεκλέψουν ένα πολύτιμο ενσταντανέ, η πανευτυχής Αθηνά, με το στράπλες Valentino νυφικό της και την πεντάχρονη Vivienne ως παρανυφάκι, παντρευόταν τον άνδρα της ζωής της. 



Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά, δηλώνει ότι το timing είναι πλέον κατάλληλο και ότι θα ήθελε να κάνει και ένα δικό της παιδί. Ωστόσο τα δυο παιδιά που βρίσκονται υπό την επιμέλεια του Ντόντα, η Vivienne και ο Φερνάντο (γιος της Σιμπέλ που έμενε με το ζευγάρι) είναι η αδυναμία της Αθηνάς.

Η αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του Ντόντα γεννά δυσάρεστες αναμνήσεις στην Αθηνά

Το 2011, όμως είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την κληρονόμο εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Η Σιμπέλ (πρώην αγαπημένη του Ντόντγα) είχε βουτήξει στο κενό από τον έβδομο όροφο του διαμερίσματός της στο Σάο Πάολο. Εκτός από το αιφνίδιο σοκ μπροστά στον απρόσμενο χαμό, πολλές δυσάρεστες αναμνήσεις ξύπνησαν στη μοναδική απόγονο και κληρονόμο ενός από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου. 



Προτού βουτήξει στο κενό, η Σιμπέλ Ντόρσα είχε γράψει ένα εκτενές αποχαιρετιστήριο γράμμα στον υπολογιστή της, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Σε αυτό, απευθυνόταν στα δύο παιδιά της, αλλά δεν ξεχνούσε να αναφερθεί στην Αθηνά και βεβαίως στον πρώην σύντροφό της, τον οποίο καθιστούσε, εμμέσως πλην σαφώς, υπεύθυνο για τη δεινή ψυχολογική της κατάσταση: “Ντόντα, ελπίζω μια μέρα να σε συγχωρήσει ο Θεός γι’ αυτό που μου έκανες... Λυπάμαι την Αθηνά... Ποτέ δεν θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη”. Η ζωή του ζευγαριού κλονίζεται, αλλά οι δυο τους τα περνούν όλα μαζί... και βγαίνουν πιο δυνατοί.



Η χρυσή κληρονόμος δένεται περισσότερο με την Vivienne

Η Αθηνά “δένεται” ακόμη πιο πολύ με την κόρη του Ντόντα. Εξάλλου, έχουν άλλο ένα – όχι τόσο ευχάριστο – κοινό. Η μητέρα της Vivienne πέθανε στα 37 χρόνια της, στην ίδια ηλικία δηλαδή που άφηνε την τελευταία πνοή της η Χριστίνα Ωνάση. Η Αθηνά, ως ορφανό από μητέρα κορίτσι, ευτύχησε να έρθει αντιμέτωπη με την καλοσύνη μιας «ξένης» γυναίκας, της συζύγου του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, Γκάμπι Λαντχάγκε.



Με τη σειρά της, λοιπόν, ανταποδίδει την αγάπη που της προσφέρθηκε – λέγεται, μάλιστα, ότι έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να υιοθετήσει όχι μόνο τη Vivienne, αλλά και τον Φερνάντο. Η σχέση της, εξάλλου, με τον Ντόντα μοιάζει δομημένη επάνω σε γερά θεμέλια. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά, δηλαδή το εξής ένα και βασικό: όλη τους η ζωή είναι τα άλογα. Από μικρά παιδιά, αγαπούσαν την ιππασία και δεν ολοκλήρωσαν ποτέ εγκύκλιες σπουδές, λέγεται δε ότι δεν τελείωσαν καν το σχολείο προκειμένου να αφοσιωθούν στο πάθος τους. 



Οι φωτογραφίες που έσβησε ο Ντόντα και το τέλος του γάμου

Τώρα όμως, όλα αλλάζουν. 11 χρόνια μετά το λαμπερό γάμο τους, ο Ντόντα και η Αθηνά είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Καμιά πλευρά ως τώρα δεν έχει πάρει θέση και ο Ντόντα το μόνο που κάνει είναι να σβήσει από το προφίλ του στο Instagram τις φωτογραφίες με την Αθηνά. Ενώ, η τελευταία του ανάρτηση είναι μια φωτογραφία με την κόρη το, που αναφέρει: “Ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε χαρούμενοι”!

 

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight