Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΟΝΔΙΝΟ: OΛΗ Η FASHION ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΣΤΟ DINNER GALA «VOGUE 100». ΠΩΣ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ

ΛΟΝΔΙΝΟ: OΛΗ Η FASHION ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΣΤΟ DIN...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κέιτ, Ντέμυ, Κλόντια υποκλινόμαστε

Κανείς δεν έλειψε από το πολυαναμενόμενο dinner gala «Vogue 100» στους Kensington Gardens του Λονδίνου, όπου η βίβλος της μόδας, η βρετανική Vogue γιόρτασε τα γενέθλια ενός ολόκληρου αιώνα με καλεσμένη την ελίτ του design, των super models και των επιφανέστερων συνεργατών της. Η Ντέμυ Μουρ και η Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουεστ συνωστίστηκαν με το πολυεθνικό, στυλάτο πλήθος με μάξι φορέματα Roberto Cavalli, ενώ ο Armani, η Μuccia Prada και οι Dolce e Gabbana  πόζαραν μαζί περιχαρείς.

Η εκδήλωση συμπίπτει με την ομώνυμη επετειακή έκθεση στη National Portrait Gallery, διέθετε επιλεγμένα εξώφυλλα και κατέληξε σε after party στο Tramp Club, όπου ξεφάντωσε απενοχοποιημένα η Κέιτ Μος. Η βρετανίδα fashion icon ήταν πάντως από τις πιο κομψές της βραδιάς με μαύρο φόρεμα Alexander Mc Queen με τούλινα πουά μανίκια. Αλλες κυρίες που γοήτευσαν με το ντύσιμό τους ήταν η Αλέξα Τσανγκ με μίντι χρυσό μπροκάρ φόρεμα Prada, η Λίλυ Ντόναλντσον επίσης με Prada κόκκινο δικτυωτό, η Λάρα Στόουν με απρόμαυρη δημιουργία Christopher Kane. Bέβαια τα φλας εστίασαν ξανά και ξανά στη reality queen Κιμ Καρντάσιαν που φάνταζε ημίγυμνη μέσα στην μπεζ δαντελωτή και τούλινη τουαλέτα της.

Ηταν εκεί ακόμα μεταξύ άλλων οι «δικές μας» Μαίρη Κατράντζου κι Ευγενία Νιάρχος, οι σχεδιαστές Tom Ford, Peter Dundas,Maria Grazia Chiuri - Pierpaolo Piccioli, Phoebe Philo, Osman Yousefsada, Alberta Feretti, Emilia Wickstead, Giles Deacon, Roksanda Ilincic, Νicholas Kirkwood, Sophia Webster, Jasper Conran, τα μοντέλα Κλόντια Σίφερ, Εριν ο Κόνορ, Ντέιβιντ Γκάντι, Εντι Γκάμπελ, Τζόρτζια Μει Τζάγκερ,οι ηθοποιοί Τζόαν Κόλινς, Λόρα Καρμάικλ, Ντάμιεν Λιούις, οι τραγουδιστές Μπράιν Φέρι,  Σιμόν Λε Μπον, Σέριλ Κόουλ κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View