Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Επισκέπτες από 233 σημεία της Ελλάδας αλλά και από 7 χώρες, ακόμη και από τις ΗΠΑ στην έκθεση Westia 2016

Πάτρα: Επισκέπτες από 233 σημεία της Ελλ...

Η έρευνα για τους επισκέπτες και εκθέτες ανατέθηκε στην Data RC

Εντυπωσιακά είναι τα απολογιστικά στοιχεία της κλαδικής έκθεσης Westia 2016 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Υπήρξαν επισκέπτες από 233 σημεία της Ελλάδας και από 7 χώρες.

Τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών της κλαδικής έκθεσης Westia 2016 (τρόφιμα, ποτά, εξοπλισμοί, υπηρεσίες) που έγινε το διάστημα 9 με 11 Απριλίου 2016, παρουσιάστηκαν από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης  & Αναψυχής Ν. Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε ένα ποσοστό 38% Ιδιώτες από Ορεστιάδα και Κέρκυρα μέχρι Χανιά, Χίο, Ρόδο, επισκέπτες από 233 σημεία της Ελλάδος καθώς και από 7 χώρες, Βουλγαρία, Ιταλία, Ουκρανία, Ρωσία, Αλβανία, Κύπρο αλλά και τις ΗΠΑ.

Ακόμα καταγράφηκαν 994 διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες επισκεπτών καθώς και επαγγελματικές ομάδες που δεν ήταν του άμεσου ενδιαφέροντος όπως λογιστές, δικηγόροι, αυτοκινητιστές.

62% επαγγελματίες-επισκέπτες.

83,4% των επισκεπτών ικανοποιημένοι από την έκθεση (έρευνα επισκεπτών).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ

81.3%  των εκθετών έκλεισαν εμπορικές συμφωνίες.

80,2%  των εκθετών βοηθήθηκε από την έκθεση ως προς την επίτευξη εμπορικών στόχων.

89,5%  των εκθετών είναι ικανοποιημένοι από την διοργάνωση.

82,9%  των εκθετών πιθανόν θα συμμετέχει στην WESTIA 2017.

*Οι έρευνες στους επισκέπτες και τους εκθέτες ανατέθηκαν από τη WESTIA- ΣΚΕΑΝΑ στην εταιρεία ερευνών DATA RC. Οι επισκέπτες και οι εκθέτες προσεγγίσθηκαν με προσωπικές συνεντεύξεις κατά την διάρκεια της έκθεσης (δείγμα επισκεπτών:337, δείγμα εκθετών:76, με χρήση ημιδομημένου ερωτηματολογίου.

Η οργάνωση, υποδοχή, καταγραφή και ανάλυση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών του συνόλου των επισκεπτών που ήρθαν στην έκθεση, υλοποιήθηκαν μηχανογραφικά αλλά και με προσωπική παρουσία στην έκθεση της εταιρείας ΙΜΕ πληροφορική, πάντα υπό την καθοδήγηση του Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.

Η κλαδική έκθεση WESTIA έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα. Τα αποτελέσματα καταγραφής ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των εκθετών και των επισκεπτών μας δίνουν τη δύναμη να διοργανώσουμε τη WESTIA 2017, το διάστημα 1-3 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Τέλος απευθύνονται δημόσιες ευχαριστίες σε όλους τους φορείς, τα ΜΜΕ, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά