Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΡΩΜΗ: “LA TRAVIATA” ΤΗΣ ΚΟΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ VALENTINO ME ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, ΝΑΙΤΛΙ, ΠΑΝΑ-ΣΥΡΑΚΑ ΘΕΑΤΕΣ

ΡΩΜΗ: “LA TRAVIATA” ΤΗΣ ΚΟΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ V...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ιταλία της όπερας και της μόδας

Στο Teatro dell’ Opera της Ρώμης έσμιξαν οι μαγευτικοί κόσμοι του λυρισμού και της υψηλής ραπτικής με τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά της αμερικανίδας σκηνοθέτιδας Σοφία Κόπολα. Το μεγαλύτερο «hit» του θεάτρου, η La Traviata του Verdi, φόρεσε κοστούμια του αριστοκρατικού οίκου Valentino, οπότε το βράδυ της επίσημης πρεμιέρας την περασμένη Κυριακή παρέλασαν διεθνείς διασημότητες όπως οι Κίρα Νάιτλι, Μόνικα Μπελούτσι, Φράνσις Φορντ Κόπολα, Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουεστ, Ελίζαμπεθ Χάρλευ, Λιουκ Εβανς, Κριστιάν Λουμπουτέν,  Ολίβια Παλέρμο.

Εννοείται πως άπαντες oι celebrities καλεσμένοι φορούσαν τιμητικά μονάχα Valentino, από την couture σειρά των τελευταίων σαιζόν με τις ρωμαικές, αρχαικές και πριγκιπικές αναφορές. Ο ίδιος ο Valentino Garavani αν και έχει αποσυρθεί εδώ και οκτώ χρόνια, σχεδίασε τέσσερις τουαλέτες της πρωταγωνίστριας σοπράνο Μαρία Γκράτσια Σκιάβο για το ρόλο της παραστρατημένης Βιολέτας. Μιλάμε για μεγαλοπρεπείς δημιουργίες που απαιτούν 800 εργατοώρες ραφής και κεντήματος στα ατελιέ Valentino με «ουρές» που καλύπτουν μια ολόκληρη, πανύψηλη σκάλα επί σκηνής. Για τους άλλους ερμηνευτές ετοίμασαν τα κοστούμια οι νυν καλλιτεχνικοί διευθυντές του  οίκου. Το θέαμα που βασίζεται στο ρομαντικό και τραγικό μυθιστόρημα του  Αλέξανδρου Δουμά, είναι σχεδόν sold out, πριν καν ξεκινήσουν οι κανονικές παραστάσεις.

Στα στιγμιότυπα της επίσημης πρεμιέρας η Κιμ Καρντάσιαν προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με μονόπαντη λευκή τουαλέτα εξαιρετικής εφαρμογής, επιμένοντας στις selfies φωτογραφίες, ενώ και ιταλοί επώνυμοι όπως οι Ραούλ Μπόβα, Ορνέλα Μούτι, Μπιάνκα Μπραντολίνι δεν έλειψαν από το γεγονός. Eκεί ήταν και ο ελληνας επιχειρηματίας εστίασης Χρύσανθος Πανάς με τη σύζυγό του σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελενα Σύρακα αλλά και ο Παύλος καιη Μαρί Σαντάλ με την κόρη τους ως προσωπικοί φίλοι του Valentino.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View