Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων στην Πάτρα έως την σύγκλιση της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών συλλόγων της χώρας

Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων στην Π...

Όπως ανέφερε ο Π. Μεταξάς στο thebest.gr, η ολομέλεια θα γίνει τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης

Όπως έγινε γνωστό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, με το ίδιο πλαίσιο, και διέκοψε τις εργασίες του για την προσεχή Πέμπτη 26/5/2016.

Σε τοπικό επίπεδο, στην Πάτρα, είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 23/5/2016, Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με θέμα "Λήψη απόφασης για πρόταση προς τη Συντονιστική σχετικά με τον ασφαλιστικό - φορολογικό νόμο".

Δεν υπήρξε απαρτία για την διενέργεια της συνέλευσης ενώ το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών εισηγήθηκε και έδωσε εντολή στον πρόεδρο Νίκο Παπάκο να ζητήσει στην συντονιστική που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Τρίτης 24/5/2016, την σύγκλιση της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών συλλόγων, κάτι που αναμένεται να γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Μέχρι τότε, όπως ανέφερε ερωτώμενος από το thebest.gr, ο γραμματέας του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Παναγιώτης Μεταξάς, συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους και στην Πάτρα.

«Πρόκειται για πραγματική αποχή με πραγματικό κόστος. Όλοι οι δικηγόροι αυτό το χρονικό διάστημα δεν εισπράττουμε ούτε ένα ευρώ, δεν εισπράττει και το δημόσιο, και αναβάλλονται δίκες, ο αριθμός των οποίων είναι πλέον μεγάλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεταξάς.

*Να θυμίσουμε πως ο κλάδος των δικηγόρων ξεκίνησε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του από τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον η αποχή τους κοντεύει να συμπληρώσει μισό χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις