Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Τι απαντά ο εμπλεκόμενος στο επεισόδιο πολίτης με τον Αντιδήμαρχο

Αγρίνιο: Τι απαντά ο εμπλεκόμενος στο επ...

Δίνει μια άλλη οπτική στο περιστατικό

Ο πολίτης ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε επεισόδιο με αντιδήμαρχο στο Αγρίνιο, έδωσε την δική του οπτική για το περιστατικό.

Ο πολίτης επικοινώνησε με το sinidisi.gr, αναφέροντας την δική του θέση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε νωρίτερα είχε βοηθήσει έναν τυφλό συμπολίτη με ραβδί, ο οποίος έπεσε στον κώνο του Δημαρχείου Αγρινίου που ήταν τοποθετημένος πλησίον του πεζοδρομίου, όπου σταθμεύουν τα Δημοτικά αυτοκίνητα, έμπροσθεν του ΔΗΠΕΘΕ και χτύπησε σε τζιπ του Δήμου.

«Τον βοήθησα να σηκωθεί και τον πήγα στην ΔΕΥΑΑ να πληρώσει το νερό. Στη συνέχεια τον πέρασα απέναντι, διότι μου ανέφερε ότι γνωρίζει το υπόλοιπο της διαδρομής που ήθελε να ακολουθήσει.

Γυρίζοντας κατευθυνόμουν προς το Δημαρχείο, με σκοπό να αναφέρω το περιστατικό και τότε τυχαία συνάντησα τον Αντιδήμαρχο και του εξιστόρησα το γεγονός και ο ίδιος μου είπε ότι φταίει το ραβδί του τυφλού που δεν εντοπίζει τους κώνους.

Στη συνέχεια του είπα ότι αυτή η κουβέντα που είπες δεν αρμόζει σε έναν μορφωμένο άνθρωπο, πόσο μάλλον εσύ που είσαι δικηγόρος. Εγώ, φεύγοντας τον άκουσα να μου λέει πάρε τα ψυχοφάρμακά σου και μετά θα μιλάς σε μένα γιατί δεν ξέρεις ποιός είμαι εγώ.

Εν συνεχεία, βγήκα εκτός εαυτού γιατί πλησιάζοντας μου έκανε κίνηση… αλλά δεν πρόλαβε να με χτυπήσει, γιατί αντέδρασα πιο άμεσα. Έπειτα του υπέβαλα μήνυση για εξύβριση και απειλή. Από την πλευρά μου αυτό που επιθυμώ είναι την συμπαράσταση των συμπολιτών μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Επίθεση από πολίτη δέχθηκε αντιδήμαρχος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις